Formda BENİM GÜLÜM En Güvendiğim İsim

1.Ayak: Sentetik kum pistteki yarışta grubun formda ve istikralı ismi (5) CHARLATAN uzun mesafede birinciliğe yakın konumdadır. Ankara çim pistindeki son koşusunda tabela dışı kaldıktan sonra gelişme içerisindeki (3)ÇAKIRLAR'ı jokeyi Müslüm Çelik ile rakip görüyorum. Bu koşusu ile çıkış yakalamasını beklediğim (1) SECRET BLOOD kesinlikle ihmal edilmemelidir. (9) BARONIAL Ankara çim pistindeki son ikinciliklerinde gayet iyi koşarken sentetik pistte de iyi koşabilir. 2000 kum pistteki son koşusunu yarım boyla kaybeden (4)BLINDINGLIGHT ve ekürilerden sevdiği mesafede iyi koşmasını beklediğim (8) YAHYAHAN'a da dikkat ediniz.

2.Ayak: İstanbul çim ve Ankara kum pistinde start aldığı iki koşusunda da tabelada yer bulan (3) GUEST OF HONOUR dikkat çeken hazırlıklara sahip bulunmasıyla rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak Adana 1300 çim pistindeki son ikinciliğinde kapalı gözlük takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (1) BATMACIOKAN oldukça şanslıdır. 1400 kumdaki son koşusunu ikinci bitiren (2) BEBECİTO gücüne güç katan bir isim olmasıyla mutlaka yazılmalıdır.

3.Ayak: Bursa'daki son yarışında orta kulvardan son 200'de tam sprinte kalkacağı anda faullere maruz kalmasından dolayı istediği sonucu alamayan (9) RAINBOW REALM gayet formda bir isim olup öncelikli değerlendirilmelidir. Antalya kum pistindeki son 2100 metrelik koşusunda ikinci olan (1) COOL SEASON en ciddi rakip konumundadır. Bu aralar hızla kendisini geliştirmekte olan (2) END OF THE ROAD jokeyi Müslüm Çelik ile daha sonraki ihtimal olacaktır.

4.Ayak: İzmir 1600 kum pistindeki son koşusunu üçüncü bitiren (3) ERNUR HANIM denk rakipleri arasında kazanmaya bir adım daha yakındır. İzmir'deki son yarışında sertlik yaparak sürekli kendisini dışa atmak istemesinden dolayı istediği sonucu alamayan (5) ŞEKER AY süratli bir isim olmasıyla bu kez farklı sonuç alabilecek güçtedir. Etkisiz kaldığı yarışı sonrası idman görünümü iyi olan (1) MEHLİKA ABLA ile Ankara kumundaki son Maiden koşusunu az farkla ikinci tamamlayan (4) GEÇİT KIZI bana göre yazılması gereken diğer isimlerdir.

5.Ayak: Geçen hafta 1700 kum pistte kazanma başarısını gösteren (3) BENİM GÜLÜM iyi durumunu korurken mesafenin kısalmasıyla bence yine rakiplerine üstünlük sağlayacaktır, bu safkanı günün en sağlam ismi olarak görüyor ve tek yazmanızı tavsiye ediyorum. Dikkatimi çeken son beşinciliği ile (1)GÜLALLAR ve 2200 kum pistteki son koşusunu ikinci bitirdikten sonra sürekli kendisini geliştiren (2) CANSEKLAVİ rakip gördüğüm isimlerdir.

6.Ayak: 1400 kum pistteki son koşusunu 1.28.97 ile kazanıp formunu sürdüren (7) DOKUZAĞAÇ yine pist ve mesafe avantajını iyi değerlendirmesi halinde bence fotoyu önde geçecektir. 1500 kum pistteki son koşusunu üçüncü tamamlayıp daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (2)SEMİH BEY yakın rakip gördüğüm isimdir. Ankara 1600 çim pistindeki son koşusunu kazanıp fit durumunu sürdüren (6) MATRA GÜLÜ güven verirken, bu aralar önemli gelişmeler içerisinde gördüğüm (1) AIRDROP yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.3.1.9.4.8

2.Ayak: 3.1.2

3.Ayak: 9.1.2

4.Ayak: 3.5.1.4

5.Ayak: 3

6.Ayak: 7.2.6.1