İlk Ayakta TERMELİ KIZI Tek Yazılabilir

1.Ayak: Dişi Arap safkanlarının 1900 kum pistteki mücadelesinde 2000 ve 1600 kumda üst üste kazandığı yarışları sonrası tabela dışında bitirdiği son koşusunu fazla ölçü almadığım (7) TERMELİ KIZI hemcinslerinin yanında jokeyi F.Yardımcı ile bana göre tek yazılabilir. Rakip gördüğüm isimler seri birincilikleri sonrası tabela dışı kaldığı yarışı ardından iyi hazırlanan (2) AKTAŞIN GÜLÜ ile her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmakta olan (6) ÖZLATİKA'dır.

2.Ayak: Arap safkanlarının Handikap-15 mücadelesinde 2100 kum pistteki son koşusunu kazandıktan sonraki etkili formu devam etmekte olan (7) ŞEF NURİ başta değerlendirilmelidir. 1800 kum pistteki son koşusunu kazanarak idmanlarında yine iyi sonuç alabileceğini gösteren (8) CAN FARUK bu safkanın ciddi rakibidir. 1400 kum pistteki son yarışını kazanan (4) DİKME AĞASI güven verirken, 2000 ve 1800 kum pistteki son iki koşusunda fotoyu önde geçen (5) BATUŞ birinciliklerine yenisini eklemeye çalışacaktır. 2100 kumdaki son ikinciliğinde gelişme içerisinde olduğunu belli eden (6) KOMET güven verirken, 235 gün aradan sonra koşacak olmasına rağmen (3) UZAYHAN dinçlikle devreye girebilir. Grubun formda denebilecek isimlerinden olan (9) KURTULUŞBEY 1800 kum pistteki son üçüncülüğüne göre adından söz ettirebilecek güçte olan diğer safkandır.

3.Ayak: 2000 kum pistteki son yarışını kazanırken formunu bulduğunu gösteren (6) BIG WINNER yine ilk şansı almayı hak ediyor. Başarılı ikinciliklerinden sonraki fit durumu devam etmekte olan (5) İNCİNİN KIZI bu safkana sıkı rakip gördüğüm ilk isimdir. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi durumunda (9) ELBRUZ üst sıraları zorlayacak güçte olup, (2) KUMLUBEL her geçen gün geliştirdiği formuyla yarışın ihmale gelmeyecek diğer ismidir. İstanbul'dan geldikten sonra Şanlıurfa'daki iki koşusunda da tabela dışı kalan (1) EZELHAN bu yarışıyla çıkış yakalamaya çalışacak olup dikkat edilmelidir.

4.Ayak: Diyarbakır 1800 kum pistindeki son yarışını kazanarak formunu sürdürmekte olan (4) SUMMER SOLO denk rakiplerinin yanında yine önde gelen isimdir. Tabelaladan düşmediği son koşularında gayet iyi durumda olduğunu gösteren (2) FLAMBOYANT fotoyu önde geçebilecek güçte görünürken, her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son yarışını 1900 kum pistte üçüncü olarak gösteren (6)FASTTO RAIN'de bence yazılmalıdır.

5.Ayak: 2 yaşlı İngiliz taylarının Maiden mücadelesinde son yarışında makineden 7 boy geç çıkmasından dolayı etkisiz kalan (2) CRESCENT MOON bir önceki koşusunda 1600 kum pistte dikkat çeken ikincilik elde etmesiyle başta değerlendirilmelidir. Yarış hayatına dördüncü olarak başlayan (5) LONDON INSURANCE geliştirdiği form durumu ile bu safkana rakiptir. Grubun tecrübeli isimlerinden olan (4) KING UMUT en son 1200 kum pistteki 2.liğinde aşama kaydetmeye başladığını belli etmesiyle yazılmalıdır. Kolay kolay tabeladan düşmeyerek sürekli kendisini geliştiren diğer safkan (8) CANDY RAIN'in de yazılmalıdır.

6.Ayak: Elazığ 1600 kum pistinde kazanarak ardından Diyarbakır 1200 kum pistinde ikincilik elde eden (1) BEKİRABİ'nin yakaladığı süper bir formu olmasıyla bu rakiplerini geride bırakacak güçtedir. 1300 kum pistteki son koşusunu kazanıp idmanlarında gayet iyi görünen (5) TEKŞAHİN en ciddi rakibi olacaktır. Bu yarışı ile çıkışa geçmesini beklediğim (2) DEDE YALAZ kendisine göre rakipleri arasında değerlendirilmesi gereken diğer isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7

2.Ayak: 7.8.4.5.6.3.9

3.Ayak: 6.5.9.2.1

4.Ayak: 4.2.6

5.Ayak: 2.5.4.8

6.Ayak: 1.5.2