2.KOŞU

ICE BOX: Son viraj dönülürken 4 boy farkla giren safkan vites değiştirerek farkı 8 boya çıkartması arka gruptan gelen bir rakip olmayınca 7 boy farkla 2.01.98 derecesi ile kazanma başarısı gösterdi. Aynı gün diğer maiden kazanan MERTALİ BABA 2.00.83, GO FOR THE AFTER 2.01.18 derecesi ile kazanması iki safkandan daha kötü bir dereceyi ICE BOX'un yapmasına rağmen ilk yarışında ihmal etmeyiniz.

5.KOŞU

MERTALİBABA : Son 200'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile içindeki KÜPŞEKER'indışından gelen LAWSON'un ataklarına karşı koyarak 2.00.83 derecesi ile 1 boy yarım boy farkla kazanırken aynı gün diğer maideni kazanan ICE BOX'un yapmış olduğu 2.01.98 derecesinden daha iyi bir derece yapmasıyla koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

KÜPŞEKER: Son virajı bariyer dibinden dönen safkan son 250 metrede bariyer dibinden orta kulvara açılması zaman kaybına neden olup MERTALİBABA'ya yakın arayla 2'inci olurken 2.00.94 derecesini yaparak aynı gün diğer maideni kazanan ICE BOX'un yapmış olduğu 2.01.98 derecesinden çok iyi derece yapmasıyla ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal edilmemelidir.

LAWON: Son 150 metreden sonra dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya 1. ve 2. olan safkanlardan daha canlı ve diri girmesi 2.01.03 derecesini yapması, aynı gün diğer maideni kazanan ICE BOX'un yapmış olduğu 2.01.98 derecesinden daha iyi derece yapan LAWON koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

6.KOŞU

PRENSES SABİNA: 6 gün arayla koşmanın sıkıntısını yaşayıp katıldığı İzmir 6.koşuda son 100 metreye kadar lider gelip gücü tükenince düşen temposuyla 4'üncü oldu bir süre geri alınıp dinlendirilmesi halinde tekrar formunu bulacak olup, bu koşusunu ölçü almayın koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacaktır.

8.KOŞU

UĞURBEY: Son virajı orta kulvardan dönüldükten sonra atların arasında yarışa adapte olamayan safkan,son 200'den sonra jokeyinin teşvikleri ile orta kulvardan dış kulvara açılıp son 100'de yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 2.01.78 derecesi ile 3'üncü bitirirken fotoya mermi gibi girişi 1. ve 2. olan safkanlardan daha canlı ve diri görünümü vermiş ve diğer maiden koşusunu kazanan ICE BOX'un yapmış olduğu 2.01.98 derecesinden daha iyi derece yapması koşacağı ilk yarışında son virajı dönüldükten sonra dış kulvara açılarak yerini alması halinde kesinlikle ihmal edilmemelidir.