İstanbul 55.YARIŞ GÜNÜ RAPORU

KOŞU NO: 3

6 numaraya kayıtlı olarak koşan MONTEGO isimli atın jokeyi Mehmet AKYAVUZ, son düzlükte yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı kurulumuza çağırılmış ve savunma tebligatı yapılmış olup kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

1 numaraya kayıtlı olarak koşan AYDEREAĞASI isimli atın aprantisi Okan ( Burhan Oğlu ) GÖKÇE, son düzlükte yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı kurulumuza çağırılmış ve savunma tebligatı yapılmış olup kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır

Elazığ 27.YARIŞ GÜNÜ RAPORU

KOŞU NO: 1

Şafak KAPUCU adlı binici tartı mahalinde telefon ile konuşarak yarış yerlerinin düzeninin bozulmasına sebep olmuşlardır. Adı geçen binici Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 120/7. maddesi gereğince 458 TL para cezası ile 7 gün süreyle tribün ve eklentileri dışında yarışlarla ilgili yer ve tesissilere girmekten ve sanat icra etmekten yasaklama cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 2

1 Numarada kayıtlı FREESIA isimli ata binen Fetullah FELHAN start çıkışı hatalı kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

8 Numarada kayıtlı YEL ESER isimli ata binen M.Emin DOĞAN start çıkışı hatalı kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

 

KOŞU NO: 7

10 Numarada kayıtlı AYŞEROSE isimli ata binen Tolga YILMAZ start çıkışı hatalı kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.