1.KOŞU

GO AHEAD:isimli safkanın İzmir çim pistinde ve kum pistinde start aldığı yarışlarda en iyi derecesi 7'inci olurken safkanın Bursa kum pist yarışında ilk kez DB denenmesi ilk 200 metre içinde liderliği alıp son virajı kolay tempoda 3 boy önde dönmesi son 300'den sonra almış olduğu avantajı ile 5,5 boy önde kazanırken 1.14.67 derecesi son 800/0,50,32 olması bir safkanı DİLBAĞI ne kadar değiştirdiğini bu koşuda görülüp aynı gün diğer Maideni kazanan KARTEANESİ  1.14.80 GÜZEL KIZIM 1.15.48 derecesinden çok daha iyi derece yapması ilk yarışında DİLBAĞI takılması halinde hangi grupta olursa olsun kesinlikle ihmal etmeyin.

UGLY ACTION:Son 100'den sonra GO AHEAD birinciliği garantilemesi boşlukta yarışı 2'inci bitirirken ilk maiden yarışında kazanıcak güçte görüldü

2.KOŞU

BATUMİ: startan 2 boy teredütlü çıktı,Son virajı bariyer dibinden 6'ıncı döndü son 400 bariyer dibinden sprinte kalkacağı anda dışından gelen STRONGER ciddi foullerine mağruz kalması bir türlü dışındaki safkanın foullerinden yaklaşık 100 metre kurtulamayıp yıkılma tehlikesi geçirip aksiyon kayıpları yaşayan safkan bir ara kulvar değiştirir gibi olup tekrar bariyer dibine girerek son 250 de 6'ıncı durumda olmasına rağmen yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 2'inci bitirirken bu gün için bariyer dibinde safkan sıkıştırılmasa %100 bu koşuyu kazanabilirdi.İlk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin

SALENTO:Son 100'den sonra atların dışından yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 8'inci bitirirken o gelişi ile 50 metre daha olsa ilk dörde yer alırdı.İlk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

3.KOŞU

ŞIRIN SULAT:Son 100'den sonra en dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 5'inci bitirirken o gelişi ile 1 aksiyon daha olsa 3'üncü bitirebilirdi, Orta ve uzun mesafede daha farklı koşacak izlenimi vermekte olup ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.KOŞU

ÇETİN SU:Son viraj dönüldükten sonra boşlukta yarışı 3'üncü bitirirken fotoya birinci ve 2'inci olan safkanlardan çok daha canlı ve diri girişi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

6.KOŞU

KUZEY YAĞMURU:Son 300'de dışına kolay gelip son 200'den sonra liderliği alıp 6 boy da fark yapması 1.24.96 derecesi koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

8.KOŞU

ANITA BLAKE:Son virajı en dış kulvara savrularak 15 dönen safkan son 200'den sonra içinden gelen LASTMY GIRL yanına alıp fotoya kadar başa baş mücadeleden burun farkıyla 2'inci bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

1.KOŞU

SERHOŞ: Son virajı el oynatmadan orta kulvardan lider dönen safkan son 200'den sonra binicisi ilk kırbacını vurması ile safkan vites değiştirip 10 boy farkla kazanırken 1.27.33 derecesi aynı gün diğer Maideni kazanan SÖNERİM'in 1.28.43 derecesinden çok daha iyi olması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

5.KOŞU

FAST TO RAIN:Son virajı yakın aralarla 5'inci orta kulvardan dönen safkan son 50'de PENTHOS'tan liderliği alıp 1.28.70 derecesi ile kazanırken fotoya canlı girmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

KARARSIZ:son virajı ön gurubun 5 boy gerisinde 6'ıncı dönen safkan son 200'de dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya birinci ve 2'inci olan safkandan daha canlı ve diri girmesi ilk yarışında daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

CAPTAIN PITT:Son 600 geçilirken içinde ve dışında safkanların olmasına rağmen son virajı en kolay sermayeli dönen safkan son 200'den sonra farkı 4 boya çıkarıp kazanırken fotoya canlı girmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

7.KOŞU

MÜMAŞA SULTAN:Son 100'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 5'inci bitirirken fotoya   2-3-4 olan safkanlardan daha canlı ve diri girmesi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.