Hürkont Medya Grubu olarak çizgimiz belli

“Neden Halis Karataş?” başlıklı yazı www.liderform.com.tr’de 2 Ocak günü yayınlandıktan sonra HAS FIRTINA’nın antrenörü Serdar Seren Görgü’den merkez büromuza cevap hakkı geldi.

Görgü’nün kullandığı cevap hakkındaki ilk dört maddede üç yarış üst üste M.M.Bilgin ile kazanan safkana neden 4.yarışında Halis Karataş’ı bindirdiklerini sordum. İlk dört maddede sebep sıralanmış. Yapılan açıklamada haklı olduğunuz aprantinin 10 KG kurşun alacağını söylerken yarışın KV olduğunu belirtiyorsunuz. Bu detayı bizde gördük, yarışı defalarca izleyerek inceledik. Koşunun adı KV olabilir ancak start alan safkanlar HAS FIRTINA’nın kazandığı yarıştan üst safkanlar değil, denk safkanlardır. Kendiniz o gün için rakiplerinizin iyi koştuğunu tebrik ettiniz.Yapılan açıklamadaki 5.maddede konuyu değiştirdiğiniz apaçık görülmektedir. Nitekim biz görüşümüzü beyan ettik. Jokey değişikliği hakkınızın yorumunu yarışseverlere bıraktık.

Önemli bir noktanın altını çizmek istiyorum ki bu koşuyu Halis Karataş kazanmış olsaydı bile yine bu yazıdaki görüşlerimi ifade edecektim.

30 yıldır aynı çizgide yolumuza devam etmekteyiz. Kimseyi kimseye tercih etme gibi bir anlayış içerisinde değilim, değiliz. Üstelik Halis Karataş’ı çok sever, başarısını takdir eder, kendisine saygı duyarız.

                                                                                                                                       Kemal Akyer