Türkiye Jokey Kulübü tarafından satın alınan ve 2020 yılı aşım sezonunda yetiştiricilerimize hizmet vermek üzere yakında Türkiye’ye gelecek olan Bodemeister’ın Amerika’daki temsilcilerinden BODECREAM (Bodemeister – Call Mariah / Dixie Union) ilk black-type koşu galibiyetine ulaştı.

BODECREAMBODECREAM

BODECREAM PEDİGRİBODECREAM PEDİGRİ

26 Ocak Pazar günü Sam Houston Park’ta gerçekleştirilen ve Jack and Noah ile Chimney Rock gibi Stakes koşu galiplerinin de katıldığı 1600 metre çim pistteki 200.000 Dolar ikramiyeli Texas Turf Mile Stakes’i jokeyi Deshawn Parker idaresinde ve en yakın rakibinin 3 ½ Boy farkla önünde kazanan Bodecream, kariyerinin 6. startında 2. birinciliğine imza atmış oldu.

2018 yılı Keeneland Eylül ayı Yearling Satışları’ndan 50.000 Dolar bedelle alınan Bodecream, 28 Ağustos 2019 tarihinde katıldığı 4. startında Maiden’a veda etmişti. Bu yılki ilk startını ve aynı zamanda çıktığı ilk Stakes yarışı kazanan iğdiş tayın annesi ile Kulübümüzün bir diğer yeni aygırı olan, G1 koşu galibi Daredevil’in kardeş olması da dikkat çekiyor.

BODEMEISTERBODEMEISTER

BODEMEISTER PEDİGRİBODEMEISTER PEDİGRİ