Kurulduğu günden bu yana birbirinden başarılı jokeyleri atçılık camiamıza kazandırmış olan Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nde, yarı yılı tamamlayan 53 öğrenci, 7 Şubat Cuma günü karnelerini aldı.

Velilerin de katılımıyla gerçekleştirilen karne töreninde kursiyerlere hitap eden Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk, öğrencileri tebrik etti. Yaptığı konuşmada, kursiyerlerin tüm derslere eşit derecede önem vermesi gerektiğinin altını çizen Kuluöztürk, özellikle, yurt dışında başarılı olmak için kursiyerlerin aldığı İngilizce eğitiminin gerekliliğine de dikkat çekti.

Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk'ün ardından söz alan Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Danışmanı Süleyman Akdı ise, geride bıraktığımız Temmuz ayında mezun olan 22 kursiyerden 9 tanesinin yarış kazandığı ve bunun bu kadar kısa bir sürede gerçekleşmiş olmasının okul tarihinde bir ilk olduğunu söyledi. Çok çalışmaları halinde kursiyerlerin de aynı başarıyı yakalayabileceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından öğrenciler, karnelerini Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Zeynep Haldan Postalcı ve Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Danışmanı Süleyman Akdı ve eğitmenlerin elinden aldılar.

Karne töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.