1.Koşu

(2) KIRCAALİ: Ön tarafta (3) POWER KING ile erken liderlik mücadelesine girip karşı düzlükte 15 boy rakiplerinden ayrılarak yarışa çok yüksek tempo vererek bu tempolarla yarışın bitmesinin imkansız olup son 600'den sonra iki safkanda dama deyip düşen temposu ile yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

(5) PERFECT RUNNER: Ön tarafta (2) KIRCAALİ ve (3) POWER KING yarışa liderlik mücadelesi için yüksek tempoda götürmesi safkanın lehine bir anda koşu dönmüş olup son virajı dönülürken yüksek tempoda yarışı önde götüren iki safkanın el oynatmadan dışına gelerek liderliği alan safkan, farkı da 2 boya çıkarak almış olduğu bu avantajını fotoya kadar koruyarak kazanma başarısını gösterirken, 2,11,42'lik derecesi ve fotoya canlı girişi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görüldü.

2.Koşu

(8) ÇAĞKAR: Son 600 geçilirken jokeyinin kontrolü dışında bir anda dış kulvara savrulması binicisi atını tekrar toparlayarak düzeltmesi zaman kaybedip son virajı en dış kulvardan dönmesiyle de zaman kaybedip 6.durumda dönmesi son 300'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 150'de liderliği alarak farkı da 2,5 boya çıkartarak 1,55,36'lık derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

3.Koşu

(4) GLABELLA: Son 300'de (5) PENTIMENTO'dan liderliği alıp 7 boy fark ile 1,28,87'lik derecesi ile kazanma başarısını gösteren safkan, son 800'ün 0,50,20 olması binicisinin de elinde azda sermaye olması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

4.Koşu

(4) ROMEO: Startla birlikte liderliği alan safkan, 2 boy fark ile liderliği yaparken, 1100 startı geçildikten sonra (3) OĞUZBOYLU'nun liderliği alması hiç paniklemeden 2.durumda yarışı devam ettirerek son 600 geçilirken tekrardan (3) OĞUZBOYLU'nun dışına gelerek son 400'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 100'de içideki rakiplerine hakim olarak 2,31,18'lik derecesi ile taktik savaşının galibi Kadir Tokaçoğlu olurken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

5.Koşu

(1) MY ROYAL SUN: Son virajı pisti ortalıyarak dönen safkan, 2 boy avantajını son 200'den sonra 7,5 boya çıkartarak 1,13,25'lik derecesi ile kazanırken, son 800'ü 0,48,04 olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.Koşu

(3) GÜNIŞIĞI: Son 300'den sonra pistte gezinmesine rağmen fotoda burun farkıyla üçüncülüğü kurtarması ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

1.Koşu

(4) DİLDARIM: 1000 startı geçilirken (2) BAŞ SAAD'in kontrolü dışında bir anda en dış kulvara doğru sapmasıyla safkanı da yanında götürüp kurtulması bundan oldukça etkilenip binicisi atını tekrar toparlayarak yarışa adapte ederek koşuyu 4.bitirirken, ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

2.Koşu

(5) MECİTHAN: Bekleme yarışı yapan safkan, son 300'de liderliği alarak farkı da 11 boya çıkarıp 1,37,65'lik derecesi ile kazanırken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan AKKUŞ FIRTINASI'nın 1,38,44'lük derecesinden daha iyi bir derece yapmasıyla mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

3.Koşu

(6) GREEN VOILETTE: Son 200'Den sonra güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, hücumda biraz geç kalarak fotoya 1.ve 2.olan safkanlardan canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

(7) WRITE TO ELLIE: Son 300'den sonra bariyer dibinden bir ara gelecek gibi olan safkan, tek kalınca son 100'de ilk dörde girme şansı kalmayınca yarışı 8.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.Koşu

(10) FLOOD GRIL: Son 150'den sonra (4) MİR BARAN'ın farkı açarak birinciliği garantilemesi dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, o gelişi ile 20 metre daha olsa koşuyu 2.bitirebilirdi. Fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

5.Koşu

(5) OKTAYINOĞLU: Son 200'den sonra bariyer dibinden bir ara kazanacak gibi gelmesine rağmen dış kulvardan safkanlar birbirlerini sürüklemesinden etkilenerek yarışı 4.bitirirken, ilk yarışında son viraj dönüldükten sonra pisti ortalayıp dış kulvara açılması halinde bu tip grupta kazanacak güçte görüldü.

(1) AĞA YUSUF: Son 100'de dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

(8) TEKFORDTEYFİK: Start verildikten 50 metre sonra jokeyini düşüren safkan, yarışı derecesiz bitirmiştir.

6.Koşu

(3) CATCH MONEY. Son 100'den sonra pistte gezinmesine rağmen 3.4.ve 5.lik mücadelesinden yarışı 4.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

7.Koşu

(6) NEYMAN: Son viraj dönüldükten sonra sprint kulvarını en dış kulvardan biraz geç ayarlayarak yarışı 6.bitirirken, 1,39,26'lık derecesi ile ilk Maiden yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

(11) KÖÇEK: Son 400'de (10) ATİK GÜLÜ'nden liderliği alıp 8 boy fark ile kazanma başarısını gösterirken, 1,36,79'luk derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan AKKUŞ FIRTINASI'nın 1,38,44'lük derecesinden ve MECİTHAN'ın 1,37,65'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması i le ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

8.Koşu

(4) AYŞE ROSE: Son virajı 5 boy önde lider dönen safkan, pisti ortalıyarak 1,34,32'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

(2) HIZLI ZELİŞ: Son 150'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya 2.olan safkandan çok daha canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.