28 ŞUBAT CUMA İZMİR

1.Koşu

(10) MAKEDON: Son 100'de ilk ikinin belli olmasıyla üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinden dışındakı (6) KARARLI'ya yarım boy fark ile 3.lüğü vermesine rağmen fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

 

2.Koşu

(5) GOBEN: Son 150'den sonra içindeki (4) KIZILHAN ile fotoya kadar başa baş mücadeleden burun farkıyla 2,26,26'lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, koşacağı ilk yarışında ihmal etmeyin.

(4) KIZILHAN: Yarış içerisinde temposunu bozan (6) GÜNGÖRAĞA7ya rağmen fotoda burun farkıyla yarışı 2,26,27'lik derecesi ile yarışı 2.bitirirken, ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

 

3.Koşu

(3) MEDZAMOR: Startla birlikte liderliği alan safkan, yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup zorlanda 11 boy farkla 2,07,40'lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0,53,88 olması ile güzel formuyla koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

4.Koşu

(4) PARAMPARÇA: Son 50 metrede açığından dış kulvardan gelen (2) DOYUN HEARTED'a 1 boy farla ikinciliği vererek yarışı 3.bitiren safkan, İzmir kum pistinde noksan koşup çim pistte daha farklı koşmakta olup 6 Mart Cuma gününden itibaren İzmir çim pist yarışları başlayacak olup 2019 yılında İzmir çim pistinde 5 kez kazanma başarısını gösterirken, ilk çim pist yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

5.Koşu

(1) EXTRAVAGANT: Starttan 3 boy tereddütlü çıkış yapan safkan, 1400 startına kadar yarıştaki yerini alıp (3) LOOK STAR'ın dışına son viraj dönülürken, gelip son 300'de liderliği alarak (2) KING COLLEEN ve içinden (4) BLACK PANTHER7in ataklarına karşı koyarak kazanma başarısını gösterirken, 2,12,87'lik derecesi ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

6.Koşu

(1) SELİNİKA: Son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 100'de (6) ESMERGÖZ'den liderliği alarak 1,23,65'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

28 ŞUBAT CUMA KOCAELİ 

1.KOŞU 

 (6) CEVAHİRTAY: Son viraj dönüldükten sonra trafik sorunu yaşamadan liderliği almasına rağmen son 100'den sonra dışından gelen (5) CANSEKLAVİ ve (1) BABÜRBEY'e ilk ikiyi verip yarışı 3.bitiren safkan, ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini son 200'e bırakması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

2.Koşu

 (9) ÖZGÜR REİS: Son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile pistte biraz gezinmesine rağmen koşuyu 3.bitiren safkan, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3.Koşu

 (2) CELALİYE: Erken başa geçen safkan, son 400'den sonra içinden gelen (3) ECRİN SULTAN ile fotoya kadar başa baş mücadele edip fotoya yakın yarım boy farkla 1,15,58'lik derecesi ile 2.olurken, ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.Koşu

 (5) ZIRCONIUM: Erken koşunun liderliğini yaparak (2) İLHAM KIZIM ile kapışan safkan, 2 boy gerisinden yarışı 3.takip edip (1) UĞURHAN, son 150'de iki atın ortasından gelerek liderliği alıp 3,5 boy farkla kazanırken, erken (2) İLHAM KIZIM ile kapışan bu safkan ise yarışı 2.bitirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.Koşu

 (6) HOSLİ: Son 100'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı ve diri girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

6.Koşu

 (2) EĞİLLİ: Startla birlikte koşunun liderliğini alan safkan, son virajı 6 boy önde lider dönmesi son 50'den sonra farkın 8 boy olması dışından kuvvetli gelen (6) PİSTOL STAR'a rağmen 2 boy farkla kazanırken, 2,14,56'lık derecesi ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (6) PİSTOL STAR: Son virajı bariyer dibinden jokeyinin teşviki ile 5.durumda dönen safkan, son 300'de orta kulvara açılması son 100'de arada 12 boy fark olmasına rağmen farkı 2 boya düşererek yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (8) ÜNDEĞER iyi bir start almasına rağmen ilk 200 metre teşvikle giden safkan, karşı düzlüğe 6.durumda dönmesi karşı düzlükte teşvik ve kırbaca rağmen safkan hiç arttıramaması son virajı dönmeden gerilemeye başladı. Son 400'den sonra 9.duruma düşmesi son 200'de enseye basarak kendi halinde yarışı 10.bitirdi. G.6Kocakaya, 04/12/2019 tarihinde İstanbul sentetik pistte Maiden yarışta koşuyu 10/7 bitirmiş. İkince kez Kocakaya safkana Kocaeli pistinde bindi. AGF % 34 (1) safkan olup bir evvelki yarışında sadece 14 gün önce Kocaeli pistinde 3.olmuştu. Yarışın her yerinde G.Kocakaya'nın teşviklerine cevap vermemesinin sebebi hayatının ilk yarışından itibaren safkana takılan kapalı gözlük bu yarışında çıkartılmıştır. Safkan 11/10 kötü bir derece ile yarışı bitirmesinin sebebi budur. İlk yarışında kapalı gözlük takılması halinde (8) ÜNDEĞER farklı koşacak olup Maiden'dan çıkacaktır.

27 ŞUBAT PERŞEMBE İZMİR

 1.Koşu

 (1) HASKARACA: Start ile birlikte ilk 100 metre içerisinde liderliği alan safkan, 5 boy farkla kazanma başarısını gösterirken, 1,53,00'lık derecesi ve son 800'ün 0,5,760 olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 2.Koşu

 (4) MUTLU ÇOCUK: Son 50'de (1) MAGIC APPLE dış kulvardan kuvvetli gelip liderliği rakibine vermesine rağmen temposunu bozmayarak yarışı 2.bitiren safkan, 1,30,56'lık derecesi ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

3.Koşu

 (1) COLDGRAY: Son viraj dönülürken, yarıştaki ciddi rakibi (3) PATLICAN ile arasında 2 boy fark olmasına rağmen dışından fotoya kadar başa baş süren mücadelede fotoda kazanma başarısını gösterirken, 1,30,31'lik derecesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) PATLICAN: Startla beraber jokeyinin teşviki ile ilk 200 metre içerisinde koşunun liderliğini alan safkan, son viraja el oynatmadan 2 boy önde lider dönmesine rağmen son 400'den sonra teşviklere başlayıp dışından gelen (1) COLDGRAY'e fotoda burun farkıyla liderliği vererek ikinci bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

4.Koşu

 (3) AŞIKBEY: Son 100'de koşuyu kazanan (4) BİCEROĞLU ile arasında 5 boy fark olmasına rağmen aradaki farkı eritip yarım boya düşürerek yarışı 2.bitirirken, o gelişi ile 20 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

5.Koşu

 (2) CAN DADAŞ: Startla birlikte doldurarak ön tarafa gelen safkan, kendisini yarış içerisinde kovalıyacak safkan olan (3) DOMBRA'nın startta şahlanıp 3 boy tereddütlü çıkmasından dolayı ön tarafta rahatsız edilmemesi içinden ve dışından gelen safkanların ataklarına karşı koyarak 2 boy farkla koşuyu kazanırken, ilk yarışında güzel formuyla kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) DOMBRA: Start verileceği anda şahlanmasından dolayı makineden 3 boy tereddütlü çıkınca yarışı start çıkışında kaybedip A.Çelik'te bekleme yarışı yaparak kısaltarak kazanabilirim taktiği de tutmayıp safkan sonuncu başladığı koşudan yarışı da farklı bir şekilde sonuncu bitirirken, ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (2) MY MOONSHINE: Son viraja kolay tempoda 3.durumda giren safkan, son 300'den sonra H.Karataş teşviklere başlayıp aradaki farkı açarak 13 boy farkla kazanırken, H.Karataş'ın atın gücünü de denemiş olup 1,30,67'lık derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan (1) COLDGRAY ve ikinci bitiren (3) PATLICAN'ın 1,30,33'lük derecesinden kötü olmasına rağmen son 800'ü 0,53,04 olması ile koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

7.Koşu

 (9) ATEŞADASI: Ön tarafta (2) İRADİLEYILDIZ ile (6) KUNDAKTEPE erken liderlik için kapışmaya girmesi bunların 3 boy gerisinden son viraja 3.durumda giren safkan, son 5 metrede liderliği alıp yarım boy farkla 1,40,39 ile kazanırken, fotoya canlı girişi ile koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

 (3) KAYALASKA: Son 100'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu atağı ile yarışı 3.bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (11) GÜÇLÜKAYA: Yarış içerisinde anlık bir sorun yaşayarak yarışı sonuncu bitiren safkan, koşacağı bir sonraki yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

27 ŞUBAT PERŞEMBE ŞANLIURFA

 1.Koşu

 (8) SARIKAMIŞ: Son 50'de dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile fotoya yakın (10) WIR BIRD'den liderliği alıp 1,58,88'lik derecesi ile kazanırken, ilk yarışında güzel formu ile ihmal etmeyin.

 (1) DAVAI DAVI: Starttan 3 boy tereddütlü çıkış yapan safkan, son 100'de dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan çok daha canlı ve diri girmesi ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

2.Koşu

 (11) MISS ADAN: Son virajı (8) BALIKÇI FAİK'in 2 boy gerisinden dışından dönen safkan, aradaki farkı eritemeyerek 1,5 boy gerisinden 1,31,33'lük derecesi ile yarışı 2.bitirirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

3.Koşu

 (3) MELİKHAN: Bekleme yarışı yapan safkan, son viraja 8.durumda girip son 400'den sonra orta kulvara açılarak son 50'den sonra teşvik ve kırbaç hakkını kullanarak yarışı 4.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (8) ANAKUCAĞI: Son 100'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 3.bitirirkin, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

4.Koşu

 (4) TULPARHAN: Son viraj dönülürken, liderliği yapan (7) MAKTAYMAN'dan liderliği içinden gelerek alan safkan, son 200'den sonra farkı da 6 boya çıkartarak 1,50,17'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800'ün 0,53,84 olması ile koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

5.Koşu

 (7) SOKAK KRALI: Son 200'den sonra içindeki (1) DİZDARMERT ile birincilik mücadelesine başlayan safkan, boyun farkıyla kazanma başarısını gösterirken, 2,39,99'luk derecesi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (10) ÖZGENHAN: Son 300'de ikin atın arasına girip çıkacağı metrelerde rakibi sprint kulvarını daraltması sonucu aprantisi atını toparlaması güç olup safkanların içine mi dışına girme telaşında içlerine girince dışındaki (7) SOKAK KRALI ve (1) DİZDARMERT birbirlerini sürüklemesinden tek kalarak yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

6.Koşu

 (4) DISTANT BABY, startla birlikte liderliği alıp yarışın her yerinde rakiplerine hakim olarak tek kırbaç vurmadan ve safkanı teşvik etmeden 11 boy farkla koşuyu kazandı. 1,54,95'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan (8) SARIKAMIŞ'ın 1,58,88'lik derecesinden yaklaşık 4 saniye daha iyi olması ve binicisinin elinde sermaye olduğunu göz önüne alırsak Adana'da 3 kez koşmuz bir kez 4.olmuş Şanlıurfa'da 2 kez koşmuş bir kez dördüncü olan safkan, bütün start aldığı yarışları kısa mesafe olup en uzunu 1400'de koşmuş olup ilk kez 1700'de koşarak demek ki tempo atı olduğunu kanıtlayıp ilk yarışında kesinlikle ihmal 

26 ŞUBAT ÇARŞAMBA İSTANBUL

1.Koşu

 (2) DIFFERENTE: Bekleme yarışı yapmayı tercih eden safkan, son 300'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 50'de liderliği alıp kazanma başarısını gösterirken, 1,27,00'lık derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan GYPSY GIRL'ün 1,26,55'lik derecesinden daha kötü bir derece olmasına rağmen fotoya canlı girişiyle mesafe uzadıkça daha farklı koşacak izlenimi verip ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

2.Koşu

 (5) BERKALP: Bekleme yarışı yaparak son virajı sonuncu durumda giren safkan, 1400/1,36,86 geçtiği koşuda orta kulvara girip trafik sorunu ile uğraşmayın diye safkanların dışına çıkarak son 500'den sonra sprinte kalkması son 200'den sonra liderliği alarak 6,5 boy farkla kazanma başarısını gösterirken, 2,16,62'lik derecesi son 800'ün 0,52,80 olması ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

(7) ÖZEKAN: Bekleme yarışı yapan safkan son virajı orta kulvardan 7. durumda dönerken içinde AFACAN’ın olması AFACAN’ın binicisi Hışman Çizik önünde safkanların olmasından dolayı dışındaki ÖZEKAN’a kırbaçı sağ eline alarak AFACAN’a devamlı kırbaç ile vurarak safkanın ÖZEKAN'ı dışa doğru gitmesini istemesi protesto kamerasından ön çekimleri ve özellikle arka çekimlerinden AFACAN’ın jokeyi Hışman Çizik sağ elinle 4 kez arka arkaya sert kırbaç her vurduğunda safkan dışındaki ÖZEKAN’a faul yaparak koridoru açan Hışman Çizik yarışı 3. bitirirken faul yaptığı ÖZEKAN’da Müslüm Çelik ile koşuyu dördüncü bitirdi. Yarışa protesto çekildi. İstanbul komiserler kurulu %100 üçüncülük dördüncülük mücadelesinin değişmesi gereken koşuyu değiştirmeyip Hışman Çizik’e ihtar 1.124 TL para cezası ile cezalandırıldı. İlk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

(2) AFACAN: Son viraj dönüldükten sonra orta kulvarda kalmayıp BERKALP gibi direkt dışarı çıksaydı, koşuyu kazanabilirdi. Orta kulvarda kalınca ÖZEKAN'dan kurtulamayıp yarışı 3.bitirirken, Hışman Çizik, Afacan'a bugün için çok kötü binip ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını ölçü almayın.

3.Koşu

 (8) LİZARDON: Start çıkışı ile birlikte bariyer dibine yaslanıp bekleme yarışı yapmayı tercih eden safkan, yarışın çok ağır tempoda başlaması 400/29,19 - 600/42,44 - 800/0,55,91 koşu son 600'de viraj dönülürken 6.durumda olup safkanların dışından dönen safkan, ilk 1000/1,08,73, son 400'de 6.durumda olup bu metreden sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 50'de 5.durumda olması 1200'ü 1,21,16 geçmesi boyun - boyun farkıyla yarışı 3.bitirirken, o gelişi ile 30 metre daha olsa yarışı birinci veya ikinci bitirebilirdi. 1,34,85'lik derecesi ile koşu içerisinde yarışı yüksek tempoda götürecek bir safkan olsaydı koşuyu LİZARDON kazanırdı. Ağır tempoda koşunun başlamasından etkilenip yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

4.Koşu

 (12) SEVDAM: İyi bir start çıkışı yapan safkan, bekleme yarışı yapma kararlı aldı. Son startını 13.durumda geçerken, ön grupla arasında 40 metre fark olup son virajı bariyer dibinden 11.durumda giren safkan, önünde dörtlü set olmasından dolayı binicisi son 400'de atını tutatarak orta kulvara açılırken safkan zaman ve aksiyon kaybedip dışındaki safkanlardan yol bulamayarak tekrardan son 200'den sonra bariyer dibine doğru gitmeye başladı. Son 150'den sonra yaptığı güzel sprinti ile son 50'de bariyer dibinden dışındaki 4 safkanla yakın aralarla 4.olurken, farkların burun - boyun - 1 boy olması 1,29,72'lik derecesi ile birinci ile arasında 15 salise fark olması yarış içinde yaşadığı son vriajden sonra trafik sorunlarını göz önüne alırsak kazanabileceği yarıştan safkan koşuyu 4.bitirdi. İlk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

5.Koşu

 (8) VAYA BIEN: Son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile (7) PERSIAN ROSE'den liderliği alıp farkı 4 boya çıkaran safkan, 1,26,28'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan (2) DIFFERENTE'nin 1,27,00 ve (4) GYPSY GIRL'ün 1,26,65'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

6.Koşu

 (5) SMART GIRL: Son 150'den sonra bariyer dibinden yarışın hiç bir yerinde kopmayıp boyum - yarım boy farkla yarışı 2,06,54'lük derecesi ile yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

7.Koşu

 (12) TITANIUM: Son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprintine rağmen içinden gelen (4) GYPSY GIRL koşuyu kazanırken, safkan da koşuyu 2.bitirdi. İlk yarışında Maiden'dan çıkacak güçte olduğu görülmüştür.

 8.Koşu

 (1) JUNO: Dış kulvardan son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 2.bitirirken, fotoya mermi gibi girişi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (10) KIND OF BLUE: Son 200'den sonra bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (12) FLAMBOYANT: Son viraja orta kulvardan 10.durumda dönen safkan, son 300'de trafif sorunu yaşadı. Binicisi atını tutarak 14.duruma düşmesi son 100'de ilk dörde girme şansı kalmayarak kendi halinde yarışı 8.bitirirken, bir sonraki yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

26 ŞUBAT ÇARŞAMBA BURSA

 1.Koşu

 (7) KOSOVA ATEŞİ: Son 150'den sonra içindeki (1) BARTUEFE'den liderliği alıp 1,5 boy farkla koşuyu kazanırken, 2,05,93'lük derecesi ile ilk yarışında ihmal etmeyin.

 (1) BARTUEFE: Son 150'den sonra dışından gelen (7) KOSOVA ATEŞİ'ne liderliği vererek 1,5 boy gerisinden yarışı 2.bitirirken, 3.ile arasında 8,5 boy fark olması 2,06,11'lik derecesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.Koşu

 (4) MISS TONYA: Son 100'den sonra iki ikinin belli olması son 30 metrede (6) UMAY'dan safkan 3.lüğü kurtaması ve fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında dikkat diyoruz.

 3.Koşu

 (1) ÇELİKMAVİ: Son 600 geçilirken (2) OVA BEYİ'nden liderliği alıp 2,5 boy farkla 1,30,00'lık derecesi ile kazanma başarısını gösteren safkan, son 800'ün 0,57,28 olması ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (9) BİRUMUT: Son 150'den sonra (5) GUBAZ ile birbirlerini sürükleyerek yarışı 2.bitirirken, 1,30,44'lük derecesi ile fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.Koşu

 (2) DONT HESITATE: Son viraj dönülürken, orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 250'de (3) ERENDIRA'dan liderliği alan safkan, son metrelerde dışından kuvvetli gelen (1) ANGELETTA'nın ataklarına karşı koyarak 1 boy farkla 1,13,55'lik derecesi ile koşuyu kazanırken, son 800'ün 0,49,92 olması  ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) ERENDIRA: Son 250'ye kadar lider gelen safkan, düşmeye başlayan temposu ile yarışı 4.bitirirken, 1,14,21'lik derecesi ile ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.Koşu

 (4) ARSLANTURBO: Bekleme yarışı yapan safkan, son viraj dönüldükten sonra AKALP'e vermiş olduğu avantajını kapatamayarak yarışı 2.bitirirken, 1,21,54'lük derecesi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 6.Koşu

 (3) YENER: Son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışını 4.bitirirken, koşuyu 3.bitiren HOŞTAY'dan fotoya canlı ve diri girişi ile ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (2) KARAÇETİN: Son viraj dönüldükten sonra trafik sorunu yaşamadan son 300'de liderliği alıp rakiplerinin ataklarına karşı koyarak kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. Bu koşuya protesto çekildi, sıralamayı değiştirecek bir faul görülmeli. Komiserler Kurulu kararı doğrudur.