*** G.ÖZBELGE’nin sahibi olduğu ,ONEANDONLY D.K 6Y  (MOTIVATOR (GB)-MORNA (FR))  (SPECTRUM (IRE)) isimli safkanı tedaviden çıktıktan sonra idmanlarına yeniden başlamıştır.

*** S.SÖKMEN’in sahibi olduğu ,MEKANIN SAHİBİ D.E 3Y  (THREE VALLEYS (USA)-MIRABAI)  (MARJU (IRE)) isimli safkanı bir süre ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

*** M.KİTAPÇI’nın sahibi olduğu ,COSMIC DANCER D.K 5Y  (MALİ-LADY WOLF)  (WOLF (CHI)) isimli safkanı olumlu geçen tedavi döneminin ardından idmanlarına başlamıştır.

*** O.KARAMAN’ın sahibi olduğu ,ETYOPYALI D.E 3Y  (TRIPLE BONUS-AMASİS)  (HIGHEST HONOR (FR)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

*** C.ÖZBELGE’nin sahibi olduğu ,THEWORLDISMINE D.A 6Y  (MANDURO (GER)-MONA DES SABLES (IRE))  (MARCHAND DE SABLE (IRE)) isimli safkanı bir süre geriye alındıktan sonra yeniden idmanlara başlamıştır.

*** R.KOCAAĞAÇ’ın sahibi olduğu ,ÇEKO DAYI D.A 6Y  (FIRE BALL-ÇUPÇİK)  (EZZOUD (IRE)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

*** B.AKBULUT’un sahibi olduğu ,ZAFER ATEŞİ D.A 6Y  (WIN RIVER WIN (USA)-GOLD HYPERION)  (PHARLY (FR)) isimli safkanı bir müddet aranın ardından yeniden idmanlarına başlamıştır.

*** C.ÖZBELGE’nin sahibi olduğu ,SPREAD THE JOY A.K 5Y  (KANEKO-MONA DES SABLES (IRE))  (MARCHAND DE SABLE (IRE)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır

*** N.KİBAR’ın sahibi olduğu ,PROKOPİ D.E 3Y  (AUSTRALIA (GB)-TONYA)  (UNACCOUNTED FOR (USA)) isimli safkanı bazı sorunlarından dolayı geriye alınmıştır.

*** M.CANDAL’ın sahibi olduğu ,DEVEROV D.D 3Y  (TORUK MACTO (IRE)-GÜLSEÇ)  (ROYAL ABJAR (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

*** H.YÜCETÜRK’ün sahibi olduğu ,FLASH FORWARD D.A 4Y  (DR FONG (USA)-SOIREE RUSSE (USA))  (NUREYEV (USA)) isimli safkanı bir müddet geriye alınmıştır.

*** G.ÖZBELGE’nin sahibi olduğu ,ULTRA K.A 5Y  (TURBO-MENŞURE)  (SÜLO) isimli safkanı tedaviden çıktıktan sonra idmanlarına yeniden başlamıştır.

*** A.KAVRAN’ın sahibi olduğu ,SUBİKE K.K 4Y  (ARASLI-KUTBİKE)  (ODİNHAN) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır

*** H.NAYMAN’ın sahibi olduğu ,GÖKÇE HATUN A.K 4Y  (ALTAHA-ÖZGÜNÇİÇEK)  (ÖZGÜN) isimli safkanı bir müddet ara verdiğin idmanlarına yeniden başlamıştır.