Anadolu Tarım İşletmesinde yetişen Elit taylar görücüye çıkıyor

Anadolu Tarım İşletmesinde yetişen 17 safkan Arap Elit tayı 29.09.2020 Salı günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda satışa sunulacaktır.

Eskişehir Mahmudiye ilçesinde bulunan Anadolu Tarım İşletmelerinde yetişen safkan Arap tayları görücüye çıkıyor. Saat 12:00’de başlayacak olan satışlarda 17 adet safkan Arap tayı açık artırma usulü ile satılacak. Satış TAY TV, TJK TV ve www.liderform.com.tr'den canlı yayınlanacaktır.

Türkiye’de yarış sahaların da isminden başarı ile söz edilen ünlü aygırlardan Tamerinoğlu, Ayabakan, Altaha ve Hızlıtay gibi safkan Arap aygırlarının taylarından oluşan 17 elit tay 22.09.2020 tarihinden itibaren İstanbul Veliefendi Hipodromunda görücüye çıkacaktır.

Şuan da hipodromlarda başarı ile koşan Anadolu Tarım İşletmesinden yetiştirmesi Safkan Arap yarış atlarından Denizim, Batmanaslanı, Çaltepe, Anayurt, Artuklu, Oğuzboylu, Demirperde ve Balalayka gibi başarılı taylar bulunmaktadır.

Anadolu Tarım İşletmesi geçtiğimiz yıl 22 Ekim 2019 tarihinde yapılan Elit tay satışında 16 elit taydan 5.475 bin TL gelir elde etmişti.

Satışa sunulan taylarla ilgili Katalog, tanıtım videoları ve röntgen görüntüleri için TIKLAYINIZ