TJK Asli Üyesi Francesco Sponza’yı kaybettik

 

TJK Asli Üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Francesco Sponza’yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

 düzenlenemeyecek  bilgisi alınmış olup,Merhum Dernek Üyemiz ve TJK Asıl Üyesi Francesco Sponza’ nın cenaze töreni pandemi nedeniyle düzenlenemeyecek olup,sadece ailenin katılımıyla 15 Eylül Salı günü (yarın) İzmir Karabağlar Paşaköprü Hristiyan Mezarlığı’na defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere yakınları ve tüm atçılık camiasına başsağlığı dileriz.

Francesco Sponza

18 Şubat 1940 tarihinde İzmir’de doğan Francesco Sponza, ilkokulu İzmir'de okuduktan sonra orta ve lise öğrenimine İstanbul Saint Joseph Koleji'nde devam etti. Daha sonra aile mesleği olan mücevherat işine başladı. Mücevherat ve turizm alanındaki şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları yaptı. 2005 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. İzmir, Buca’daki at çiftliğinde yetiştiricilik yaptı ve yarışçılık faaliyetlerinde bulundu.

Türkiye Jokey Kulübü Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Francesco Sponza evli ve bir çocuk babasıydı.

 

**************************************

 Kemal Arif Turan’ın kıymetli annesi Hüsniye Turan’ başsağlığı dileriz.

 

TJK Asli Üyesi   T.Y.A.Y.S.D. üyesi Kemal Arif Turan’ın kıymetli annesi Hüsniye Turan’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhumenin cenazesi 14 Eylül Pazartesi Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nde saat 12.00’de kılınacak cenaze namazına müteakip, Yeni Kozlu Mezarlığı’na defnedilecektir.

 

Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

******************************

Haluk Yenidünya'nın annesi Aysel Yenidünya vefat etmiştir. 

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda kondisyonerlik yapan Haluk Yenidünya'nın annesi Aysel Yenidünya vefat etmiştir. 13 Eylül Pazar günü defnedilen Merhume'ye Allah'tan rahmet, kederli Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.