YILDIRIMBEY isimli Aygır hayatını kaybetti

Yavruları 2021 yılında start alacak olan YILDIRIMBEY yarış camiasını üzmüştür.

 

Churchill Downs’ta Grup koşulara aygırımız Victory Gallop damga vurdu

27 Kasım Cuma günü Bodemeister temsilcisi Bodexpress’in kazandığı 146. G1 Clark Stakes’in ardından bu kez 28 Kasım Cumartesi günü Churchill Downs yarış programında yer alan 2 Grup koşuyu da aygırlarımızdan Victory Gallop’un (Cryptoclearance -  Victorious Lil / Vice Regent) kısrak babası olduğu taylar kazanmayı başardı.

 

İlk olarak 2 yaşlı dişi tayları 1700 metre kum pistte düzenlenen G2 Golden Rod Stakes için piste çıkarken, koşuyu sonlardaki etkili atakları neticesinde Victory Gallop’un kısrak babası olduğı Travel Column (Frosted – Swingit / Victory Gallop) jokeyi Florent Geroux ile kazandı.

2019 yılında 850 bin dolar bedelle alınan 2 yaşındaki dişi tay, 1.43.98’lik bitiriş derecesiyle kazandığı G2 Golden Rod Stakes ile birlikte kariyerinin 3. startında ilk Stakes galibiyetine uzanırken, toplam birincilik sayısını ise 2’ye çıkardı.

Öte yandan aynı pist ve mesafede düzenlenen G2 Kentucky Jockey Club Stakes’te ise yine Victory Gallop’un kısrak babası olduğu 2 yaşlı tay Keepmeinmind (Laoban – Inclination / Victory Gallop) jokeyi David Cohen idaresinde 1.44.52’lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.

 

Kariyerine 2 Eylül günü Churchill Downs’ta ikincilikle başlayan tay, akabinde Keeneland’de katıldığı 2 Grup 1 koşuda sırasıyla ikinci ve üçüncü oldu. G2 Golden Rod Stakes ile birlikte Keepmeinmind 4. startında ilk galibiyetine uzandı.

 

At Ve Çocuk

 

At Tüneli

 

Atın üstünden uçan jokey

 

Askot yarışlarında Kraliçe Anne

 

PRENSES Diana ve Prens Charles

 

Royal Ascot 1951 Yılı

 

Zımba yarış kıyafeti

 

ENABLE Böyle başladı

 

Çok Güzel fotoğraf karesi