1 xeber 

En iyi Fransız jokey  yarışın temposunda Clement Lefebvre, geçtiğimiz Pazar günü Fransa'daki Pau hipodromund açılış yarışında 5-2 ikinci favori Blason  yarış ortasındaki gizemli düşüşü şüpheli görünüyor."Gab Leenders tarafından eğitilmiş at, seyir halindeymiş gibi görünüyordu 

Komiserler tam olarak ne olduğuna dair bir soruşturma başlattı, Komiserler kesinlikle uygunsuz bir şey olmadığını kabul ettiler.Video görüntülerini inceledikten ve jokey'nin kendi ifadesini dikkate aldıktan sonra, düşüşün solundaki atın ettikdiğine kanat getirdiler.

2 haber 

 

https://www.thesun.co.uk/sport/horseracing/13779065/jockey-jerry-mcgrath-lingfield-fall-hospital/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUPERSTAR yarış gücü çiftleri, pist dışında aşkı bulmanın onlara bu yolda yardımcı olduğunu keşfettiler.

Gündüz yarışan, sevgili çiftler, geçtiğimiz aylarda spora fırtınalar estirdi.

Yarışçı güç çiftleri sporu fırtına gibi alıyorYarışçı güç çiftleri sporu fırtına gibi alıyor 6  

Yarış, erkeklerin ve kadınların aynı yarışlarda eşit bir oyun alanında rekabet etmeleri açısından oldukça benzersizdir.

 

 

 

 

 

 

22 yaşındaki en iyi  jokey Tom, St Lucia'da soruyu gündeme getirdikten sonra Yılbaşı gecesi 24 yaşındaki Hollie ile nişanlandığını paylaştı.

Birbirlerini yaklaşık on yıldır tanıyan sevilen çift, mutluluğun resmine baktı.

Ve muhteşem kişisel haberler, her ikisi için de bir yıllık inanılmaz başarıyı sınırladı.

  Doyle ve Marquand yarışların nihai güç çifti ve çift, pist dışındaki aşklarının onlara bu konuda yardımcı olduğunu fark etti. 6 Doyle ve Marquand yarışların nihai güç çifti ve çift, pist dışındaki aşklarının onlara bu konuda yardımcı olduğunu fark etti.Kredi: Instagram @ holliedoyle7 Süperstar çift unutulmaz bir 2020 yaşadı ve 2021'de de devam edecek gibi görünüyor. 6 xccSüperstar çift unutulmaz bir 2020 yaşadı ve 2021'de de devam edecek gibi görünüyor.

Atlayışların heyecanı ve dökülmeleriyle rekabet etmenin nasıl bir şey olduğunu bilen bir çift Bridget ve Harry Skelton'dur.

Cheltenham'da birbirlerine karşı geldikten beş ay sonra Ağustos 2019'da evlendiler.

Bridget, Altın Kupa gününde County Engelini kazanmıştı.

Çift, Bridget'in 2018'deki galibiyetinden sonra harika Cheltenham Festivali anlarından birini sağladı. 6 Çift, Bridget'in 2018'deki galibiyetinden sonra harika Cheltenham Festivali anlarından birini sağladı.Kredi: PA: Basın Derneği Harry, County Engelinde tüm yol boyunca karısına tezahürat yaptığını söyledi. 6 Harry, County Engelinde tüm yol boyunca karısına tezahürat yaptığını söyledi.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Dubai Dünya Kupası'nın Benbatl, bu yıl yarışa katılmayacak ve bunun yerine Avrupa'da bir çim kampanyası için hazırlanıyor. Eğitmen Saeed Bin Suroor, Godolphin yıldızının BAE'ye gitmediğini ve Mayıs ayı için planlanan eyleme Newmarket'ta bir kış tatili geçirdiğini söyledi.Çim sahada üç kez G1 galibi olan Benbatl, geçen yıl ilk kez toprak üzerinde kampanya yürüttü. Meydan'da Maktum Mücadelesi'nin İkinci Turunu kazandıktan sonra, Dubawi'nin oğlu Suudi Kupası'nın açılış koşusunda üçüncü oldu ve dünyanın en zengin yarış günü koronavirüs nedeniyle iptal edildiğinde Dubai Dünya Kupası'nın ante-post favorisiydi. 

Şimdi yedi yaşındaki Benbatl, bu yılki Dubai Dünya Kupası için Ladbrokes ile 4-1 favori oldu, ancak 2021 Suudi Kupası girişleri geçen hafta yayınlandığında ve Dubai'de antrenmanlarda listelenmediğinde dikkate değer bir ihmal oldu. ayrıca 2018 Dünya Kupası gecesinde Dubai Turf kazandı.

 

Horse Racing Saeed Bin Suroor eğitmeni Saeed Bin Suroor: Gine'nin dördüncü Askeri Yürüyüşünün Benbatl'ın ayakkabılarını doldurmasını umuyoruz. Fotoğraf: Godolphin

https://horseracingplanet.com/2021/01/11/french-derby-winner-mishriff-to-start-2021-season-in-20m-saudi-cup/

Suudi Arabistan: Geçen yıl Avrupa'nın en iyi atlarından biri olan Prix du Jockey Club galibi Mishriff, 20 Şubat'ta 20 milyon dolarlık Suudi Kupası'nı hedefliyor.John Gosden tarafından eğitilmiş tay, 20 milyon dolarlık etkinliğin Suudi sahibi Prens  Faisal tarafından Make Believe'nin oğlu için aday gösterilmesinin ardından dünyanın en zengin yarışının favorilerinden biri olarak başlayacak.Prens Faysal'ın yarış menajeri Ted Voute, "Suudi Kupası, dedi. “Gerçekçi olarak, Royal Ascot'tan önce gideceği pek bir şey yok. “Geçen yılın arka planında John ve prens bunu tartıştılar ve iyi bir beraberlik elde etmesi durumunda şansının yüksek olmasını umuyoruz. Bu heyecan verici."

--------------------------------------------------------------------------------------Mutluluk bir öpücük gibi

Frankie Defteri son 9 yılda Seed Bin Suroor için 401 kez safkanlarına bindim dedi. 21 Ocak Perşembe günü Dubai Meydan Hipodromu'nda 5 safkana daha binecem dedi

Güzel bir safkan Cardenas Aygırı