Türkiye Jokey Kulübü

2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantılarında ilk gün sona erdi  

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2021 yılı Bütçe ve 2020 yılı Faaliyetlerinin görüşüldüğü, Olağan Genel Kurul Toplantılarının 1. günü, 56 üyenin katılımıyla tamamlandı.

24 Mart Çarşamba günü Yeşilyurt Polat Renaissance Hotel Kongre Salonu’nda saat 10.30’da başlayan toplantının açılışında; Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Divan Başkanlığına Ali Serdar Pedükcoşkun, Divan Üyeliklerine ise Bedri Balkar Balkaroğlu, Cengizhan Gödek ve Demir Kamil Görgün oy birliğiyle seçildiler. 

Soldan sağa; Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Yüksel Göktürk (Yönetim Kurulu Üyesi)Soldan sağa; Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Yüksel Göktürk (Yönetim Kurulu Üyesi)

Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, 2020 yılı faaliyetlerinin ve2021 yılı bütçesinin sunumunu yaptı. 

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2021 yılı Bütçeleri oybirliğiyle kabul edildi. 2020 yılı Faaliyetleri oylanarak Yönetim Kurulu ibra edildi.

Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı)Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı)

Denetim Kurulu'nun 2020 Yılı Faaliyet Dönemi Raporu, Denetim Kurulu Üyesi Nisso Benhason tarafından okundu. 

Türkiye Jokey Kulübünün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na 25 Mart Perşembe günü aynı yer ve saatte devam edilecek. TJK yeni Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçileceği Genel Kurul’un son gününde, TJK Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeliklerinin yanı sıra Asli Üyelik için de oylama gerçekleştirilecek.

----------------------------