Dubai Şeyh Hamdan bin Rashid Al Maktoum 75 yaşında hayatını kaybetti. Dubai Veliaht Prens Hamdan bin Muhammen bin Reshid Al Maktoum’un babasıdır. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah. Şeyh Hamdan bin Rashid Al Maktoum yarış atları büyük bir ekürisi vardı. NASHWAN, ERHAAB, TAGHROODA, NEYEF ve son yıldızları MOHAATHER, BATTAASH'ı yarışlarda zafere götürdü.

Vefat eden Dubai Şeyh Hamdan bin Rashid Al Maktoum'un oğlu Dubai Veliaht Prens Hamdan bin Muhammen bin Reshid Al Maktoum.Vefat eden Dubai Şeyh Hamdan bin Rashid Al Maktoum'un oğlu Dubai Veliaht Prens Hamdan bin Muhammen bin Reshid Al Maktoum.

Zamanımızın bir kum saati gibi her bir kum tanesi çok değerli. Biz insanların göremediği ama her insanın sahip olduğu bir saat, hangi boyutta ve içinde ne kadar kum olduğu bilmediğimiz bir saat. Son kum tanesi düşmeden önce her anın tadını çıkarın. Babam hayattayken hep yarın görüşürüz dedim her gün aynı sözleri söyledi allah isterse yarın görüşürüz diye hep cevap verdim.Yaşadığım sürece hep kalbimde taşıyacağım bir anı olarak kaldı bu sözler. Her değerlı anı sevdiğiniz insanlarla, ailenizle , arkadaşlarınızla kullanın.Yarının ne olacağını asla bilemeyiz.  Dubai Veliaht Prens Hamdan bin Muhammen bin Reshid Al Maktoum bugün vefat eden babası Şeyh Hamdan bin Muhammen bin Reshid Al Maktoum için söylemleri. Ayrıntılar www.Liderform.com.tr.