6 Nisan Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 4 koşuda KING FURY isimli safkana binen Müslüm Çelik son 300 den sonra safkan barıyer dibine gitmek istemesi binicisi atının gitmesine izin vermeme mücadelesi   son 100 de barıyer dibinde kulvarında giden VICTORY BAWL bir anda jokeyi  Müslüm Çelik'in de biraz kontrolu dışında   kulvarına KING FURY girmesi  VICTORY BAWL  Jokeyi atını çekerek safkanın ön ayaklarının kulvarına giren safkanın arka ayaklarına takılmasını engellemesi yıkılma tehlikesini önledi safkan bir anda yarıştan koparak koşuyu yedinci bitirdi bu safkanın bir sonraki yarışında bu koşudaki derece ve sıralamasını unutun çok daha farklı koşacaktır. Müslüm Çelik 7 gün yasal süre hakkını kullanacağını  komiserler kuruluna bildirdi.

4. Koşuda, 6 numaralı KING FURY isimli atın binicisi Müslüm ÇELİK, son 100 metrede yarış usul ve nizamlarına aykırı hareket etmesinden dolayı 6132 sayılı At Yarışı Hakkında Kanunun 4. Maddesi ve İlgili Yönetmeliğin 117/1. Maddesine göre disiplin soruşturması başlatılmış olup, konu ile ilgili savunmasını yasal süresi içerisinde Kurulumuza vermesi istenmiştir.

Müslüm Çelik aynı gün 7 koşuda VICTOR WOLLES ile son vırajı iç kulvardan dönmesi dışından gelen MALONES'İ düzgün sprint hakkı tanımayıp at göstererek dış kulvara götürmesi bundan etkilenip komiserler kuruluna protesto çekildi komiserler kurulu protesto yu red etti ama dısiplin soruşturması başlattı Müslüm Çelik 7 gün  yasal süre hakkını kullanacaktir. Bu koşuda etkilenenlerden biride GÖGÜSGEREN'dir ilk yarında bu grupta dahil kesinlikle ihmal etmeyin.

koşuyu 2. olarak bitiren 5 numaralı MALONES isimli atın antrenörü Sabit EREN, koşuyu 1. olarak bitiren 2 numaralı VICTOR WOLLES isimli ata son düzlükte kendi atına faul yaptığı gerekçesiyle protesto çekmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme neticesinde protesto oy birliği ile reddedilmiştir. Ayrıca protestoya neden olan 2 numaralı VICTOR WOLLES isimli atın binicisi Müslüm ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve nizamlarına aykırı hareket etmesinden dolayı 6132 sayılı At Yarışı Hakkında Kanunun 4. Maddesi ve İlgili Yönetmeliğin 117/1. Maddesine göre disiplin soruşturması başlatılmış olup, konu ile ilgili savunmasını yasal süresi içerisinde Kurulumuza vermesi istenmiştir.