TJK Tüzük Tadili konulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı

Türkiye Jokey Kulübü Derneği’nin Tüzük Tadili konulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 26 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da Yeşilyurt Renaissance Polat İstanbul Hotel’de 44 Asli Üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Soldan sağa; Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi), Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi)

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın açılış konuşması ile başlayan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Ömer Faruk Girgin, Divan Üyeliklerine ise Av. Tekin Arslanca, Hayrullah Doğan ve Kemal Arif Turan oy birliğiyle seçildi.

Soldan sağa; Hayrullah Doğan, Av. Tekin Arslanca, Ömer Faruk Girgin, Kemal Arif Turan

Açılış sonrası, Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Genel Kurul, gündemin 4'üncü maddesi uyarınca, dernek tüzüğünün muhtelif maddelerinde yapılan değişiklik önerilerinin görüşülmesi ve oylanarak karara bağlanmasının ardından sona erdi.