Authorized temsilcisi Soft Light’tan Listed koşunu zorlanmadan kazandı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından satın alınan ve geçtiğimiz yıl aşım sezonunda yetiştiricilerimize hizmet vermek üzere Türkiye’ye gelen Authorized’ın Avrupa’daki temsilcilerinden Soft Light (Authorized – Jabbara / Kingmambo) 6 Eylül Pazartesi günü Fransa’nın Craon Hipodromu'nda katıldığı Grand Prix de la Ville de Craon’u koşusunda 11 safkan katılım gösterip bekleme yarışı yaparak son 300’de orta kulvardan liderliği alarak 3 boy farkla  jokeyi Cristian Demuro ile kazanmayı başardı.

11 safkanın katıldığı 2400 metre çim pistteki koşuyu kazanan Jean-Claude Rouget’nin antrene ettiği 5 yaşındaki erkek safkan, bu koşuyla birlikte kariyerinin 18. startında ilk black-type koşu galibiyetini elde ederken, toplam birincilik sayısını ise 3’e çıkardı.

 

Süper Saver'in dişi yavrusu Kentucky Downs Hipodromu'nda Super Design ilk yarışında fazla zorlanmadan kazandı

6 Eylül Pazartesi günü Süper Saver dişi yavrusu SUPER DESIGN  hayatının ilk yarışında bekleme yarışı yaparak son virajı 5. durumda dönmesi son 100 de yapmış olduğu güzel sprinti ile lıderliğini alıp 3 Boy farkla Jokeyi Joel Rosarıo kazanma başarısı gösterdi.

 

Sha Tin Hong Kong Hipodromu'nda Nervous Witness binicisi atın üstünde kahve içerek kazandı

5 Eylül  Pazar günü Sha Tin Hong Kong 1000 metre sürat handıkap yarışında 11 safkan start ile birlikte barıyer dibinden lıderliğini aldı koşunun sürat yarışı olması NERVOUS WİTNESS Jokeyi Z.Burton elini oynatmadan atın üstünde kahve içerek koşuyu 4 boy fark kazanırken bu grubun üstünde bir safkan olup farklı bir kumaş işaretleri veriyor.