Koşuya protesto çekiliyor kendi binicisi dahil herkes sadece sözlü uyarı alıyor

1 Aralık Çarşamba günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan 7. Koşuda ALEVKIRAN isimli atın Antrönerü koşuya protesto çekti kendi binicisi dahil üç binici sözlü uyarı olarak ihtar bile yok.

KOMİSERLER KURULU KARARI

2 numaraya kayıtlı olarak koşan ALEVKIRAN isimli atın antrenörü Hakan ACAR’ ın kurulumuza vermiş olduğu dilekçesinde; 11 numaralı atın jokeyinin kendi atını engellediğinden neticeyi protesto ettiği bildirilmiştir. Yapılan protesto kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun reddine karar verilmiştir.

2 numaraya kayıtlı olarak koşan ALEVKIRAN isimli atın jokeyi Adem ASLAN, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı komiserler kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.

8 numaraya kayıtlı olarak koşan ÖRSKAN isimli atın jokeyi Hışman ÇİZİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı komiserler kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.

11 numaraya kayıtlı olarak koşan TURAÇBEY isimli atın jokeyi Mertcan ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı komiserler kuruluna çağırılmış olup, sözlü uyarı almıştır.