TJK 2022 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı 44 Asli Üye ile gerçekleştirildi

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2022 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul toplantısı, 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 10.30’da, 44 Asli Üyenin katılımıyla İstanbul Yeşilyurt Polat Renaissance Hotel Kongre Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantı, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı tarafından açıldı. Yapılan oylama sonucunda, Divan Başkanlığına Ömer Faruk Girgin, üyeliklere ise Kemal Arif Turan, Hayrullah Doğan ve Turgut Alakuş seçildiler.

Devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ile Aziz Şehitlerimiz ve Türkiye Jokey Kulübü ile tüm Atçılık Camiasından olup ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, 2022 yılının Türkiye Jokey Kulübüne ve atçılık camiasına hayırlı olması dileklerini iletirken, bütçe takdimi için sözü Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge’ye verdi.

TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, 2022 yılı gelir gider tablosunu takdim ederek Yönetim Kurulu adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Soldan sağa; Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi), Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi), Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi)

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2022 yılı bütçeleri ayrı ayrı oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Dilek ve öneriler gündem maddesinin ardından toplantı sona erdi.

Soldan sağa; Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı)