Tjk'nın 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Şubat Pazar günü saat 10.30’da İstanbul Bakırköy Hilton Otel’de 90 Asli üyenin katılımıyla gerçekleşti.

"TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge"

Tjk Başkanı Serdal Adalı’nın sağlık mazeretiyle katılamadığı toplantıda Divan Başkanlığına Ömer Faruk Girgin, Divan Üyeliklerine ise Kemal Arif Turan, Tekin Arslanca ve Cengizhan Gödek oy birliğiyle seçildiler.

"Soldan sağa; Cengizhan Gödek (Üye), Tekin Arslanca (Üye), Ömer Faruk Girgin (Başkan), Kemal Arif Turan (Üye)"

Toplantının açılışında; devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Tjk Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Türkiye Jokey Kulübü 2021 yılı çalışma raporu ve gelir-gider çizelgelerini Genel Kurul ile paylaştı.

"Soldan sağa; Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi)"

Denetçiler Kurulu 2021 Yılı Faaliyet Dönemi Raporu, Denetim Kurulu Başkanı Armağan Turhan tarafından sunuldu.

"Denetçiler Kurulu, soldan sağa; Ferhat Oktay (Üye), Armağan Turhan (Başkan) ve Nisso Benhason (Üye)"

Dernek ve İktisadi İşletmelerin 2021 yılı çalışma dönemine ilişkin Yönetim Kurulu'nun ibrası oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

"Soldan sağa; Mahmut Agaya (Genel Muhasebe Müdürü), Tuncel Aydın (Genel Müdür) ve Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı)"

Balotaj seçiminde ise 90 üyenin oy kullanmasının ardından Divan Kurulu Başkanı Ömer Faruk Girgin, Asli Üyeliğe kabul için gereken oy sayısının 54 olacağını açıkladı.

Yapılan tasnif sonucunda, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeliği için gerekli oy sayısına ulaşan aday olmadı.