ÇIKAN ATLAR : 

KOSU NO 2, AT NO 6,  At Adı BABASELVER,ÇIKIŞ NEDENİ SAĞ ARKA AYAKTA ÖDEM

 JOKEY DEĞİŞİKLİĞİ

KOSU NO 6,AT NO 6,At Adı GALACTIC LIGHT ,KOŞMAYAN JOKEY HALİL YOLAÇICI,ÇIKIŞ NEDENİ RAPORLU OLDUĞUNDAN, ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ AHMET HASAN BAYAR.

KOŞU NO: 1

2 numaraya kayıtlı olarak koşan KARADAĞLI isimli atın jokeyi Mehmet KAYA, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve nizamlarını ihlal ettiğinden dolayı kurulumuza çağırılmış ve savunma tebligatı yapılmış olup kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bentleri ile 2.fıkrası uyarınca ihtar ve 919 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 2

Koşu sonrası koşu kurulumuzca yeniden incelenerek; 1. ve 2. gelen atların binicileri hariç diğer tüm binicilerin, koşu temposunun çok düşük olması sebebiyle kurulumuza çağırılarak sözlü ifadeleri alınmış, yarış içerisinde tempolarını ayarlamaları ve daha aktif mücadele içerisinde olmaları gerektiği hususunda sözlü olarak uyarılmalarına, Kurulumuzca karar verilmiştir.

KOŞU NO: 6

3 numaraya kayıtlı olarak koşan MAVİŞİM isimli atın antrenörü Cemil TURAN, atını yeteri kadar eğitemeyerek start makinesinden geç çıkış yapmasına sebebiyet verdiğinden dolayı kurulumuza çağırılmış, konu ile ilgili savunma istemi kendisine tebliğ edilmiş ve kendi isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin1. fıkrası (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.