Start Çıkışı Ağır Çekim Videosu

23 Haziran oerşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda gerçekleştirilen 5. koşuda 10 numaralı startan çıkış yapan VALENTINA'nın binicisi Mustafa Kemal Kumbasar safkanın başından örtüyü almayı unutunca koşuya geç başladı. 9. starttan çıkan HARDİN'in binicisi Özcan Yıldırım, start çıkışında atın başındaki örtüsünü start içinde kuma atmayıp, start çıkışından 5 metre sonra sol tarafında dışında at olmasına rağmen koşu esnasında fırlatıp attı. 8 numaralı starttan çıkan TUFAN'ın  binicisi Mehmet Salih Çelik, 6 numaralı starttan çıkan MUŞFATİHİ ve 7 numaralı starttan çıkan BAK YAVRUMA birbirlerine faul yaptı.  Mehmet Salih Çelik atla beraber az kalsın yıkılıyordu. Komiserler kurulu bu koşuda 5 Jokeye sözlü uyarı verdi, başka bir şey yok. Adeta Güldür Güldür Şov gibi...

 

Komiserler Kurulu Kararları

9 numaraya kayıtlı olarak koşan HARDİN isimli atın jokeyi Özcan YILDIRIM, atın start örtüsünü zamanında almaması nedeniyle yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, SÖZLÜ uyarı almıştır.

7 numaraya kayıtlı olarak koşan TUFAN isimli atın jokeyi Mehmet Salih ÇELİK, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, daha dikkatli olması konusunda SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.

5 numaraya kayıtlı olarak koşan MUŞFATİHİ isimli atın jokeyi Aziz AKDEMİR, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, daha dikkatli olması konusunda SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.

9 numaraya kayıtlı olarak koşan ZİRVE DAĞI isimli atın jokeyi Hakan YILDIZ, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, daha dikkatli olması konusunda SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.

10 numaraya kayıtlı olarak koşan BAK YAVRU isimli atın jokeyi Mücahit BAYIR, start çıkışı usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış olup, daha dikkatli olması konusunda SÖZLÜ olarak uyarılmıştır.