Müslüm Çelik hiç böyle bir şey yapmazdı!

Bizi de şaşırttı!

5 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefedi Hipodromu'nda yapılan 7. ve 8. Koşularda birbirlerine benzer kulvar değiştirmekten ayrı ayrı 7 gün yasal süre hakkını Müslüm Çelik üst üste aynı gün ceza yolu açık yasal süre hakkını kullanması hiç böyle bir şey yapmazdı bizde şaşırttı.

7. KOŞU KOMİSERLER KURULU KARARI

5 numaraya kayıtlı olarak koşan ANADOLU EZGİSİ isimli atın aprantisi Müslüm ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.

7. Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

8. KOŞU KOMİSERLER KURULU KARARI 

5 numaraya kayıtlı olarak koşan VERY SPECIAL isimli atın aprantisi Müslüm ÇELİK, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden ve suçunun tekerrür etmesinden dolayı Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde Kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.

8. Koşunun videosunu izlemek için tıklayınız...

 

 

 

At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirir

GÜNCEL at yarışı uzmanları koşan yarışları defalarca izleyerek bir sonraki yarışında takip edilmesi gereken atları not edip hipodromlarda seyisbaşıların bilgi aktarması ve bilgisayar analizleri ile birlikte kazanacak safkanları tespit eden GÜNCEL At Yarışı Gazetesi tek başına size yeter.

03 AĞUSTOS 2022 ÇARŞAMBA İSTANBUL

6.KOŞU ---------- 10/2 5.ÇİFTE 49,55

7.KOŞU ---------- 2/4 6.ÇİFTE 27,80

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03 AĞUSTOS 2022 ÇARŞAMBA ELAZIĞ

9. KOŞU --------- 11/9 SIRALI İKİLİ  23,80

9.KOŞU ---------- 9/11 8.ÇİFTE 16,80