(3) CESURHALİM koşularında gösterdiği performanslar ve idman pistinde ki fit görüntüsü ile rakiplerinden bir adım önde yarışın favorisidir. (5) KORKUSUZ EFE ve (10) ÖZESER KIZIM ayın oranda kazanmaya çok yakın isimler. (1) AKHİSARLI AGF tablosunda gerilerde olmasına rağmen sürpriz yapmaya yakındır. (2) BABÜRBEY hakkında çok olumlu duyumlar aldık, göstereceği performans ile yarışa renk katabilir.

Galop performansını çok beğendiğimiz (6) POWERBANK daha önce kazandığı piste yine kazanmaya çok yakın. (9) ALLORA hem Ankara'dan sinyalli hemde sahipleri çok iddialı, gözlerden uzak sürpriz yapabilir. (3) ACOUSTIC COVER, ilk kez kumda koşacak olsa da sentetik pist tecrünesi olan (8) DANIELAS DAUGHTER, (1) SAFIR KIZ ve (4) LADY OF KANEKO, (6) POWERBANK'IN arkasına yazılabilecek isimler. 

 

(4) AŞEMEZ Grup farklarından dolayı son yarışları dikkat alınmamalı. Bu koşuda ki rakipleri gücünü göstermesi için çok uygunlar, yarışın net favorisidir. Tek cidi rakibi (7) ÇALTEPE'DİR, geniş kuponlara (11) ÖZEKAN'DA eklenebilir. 

 

(1) SELEN KIZIM neredeyse mükemmel galopları ile bu yarışa çok hazır olduğunu gösterdi, zaten formu da tartışılmaz, kum piste ilk kez koşacak olmasının performansını etkileyeceğini düşünmüyorum. Kuponlara tek yazılmasını öneriyoruz. İkili oynayanlar için (4) DİLİMYANDI'YI öneriyoruz. 

İzmir'den hazır gelen (5) DENİZ KÖPÜĞÜ rakiplerine göre öne çıkıyor ve yarışın favorisi. (3) ŞİMŞEKKRAL, (1) HIZLI ASİYE, (2) ÇETİN SU ve (4) MAZLUMZÜLFİKAR, favorinin yaptığı hataları değerlendirebilecek kapasitedeler.

(5) EGEMENBEYİ kum pistte ki performansı ile beğeni kazanmıştı. Son galobunda ki dereceyi dikkate almamakta fayda var. Uygun rakiplerinin yanında kazanmaya en yakın olan isimdir. (9) ÖZDEMİR AĞA son koşusunda geç çıkış yapmasa kazanabilirdi, son metrelerde güçlü ataklar yapabilmesiyle bu yarışında kazanabilir. Ekirüler ve (4) DAĞCAN sürpriz isimler olarak geniş kuponlarda kesinlikle yer almalıdır.