Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu İngiltere'den dönen aprantiler ile bir araya geldi

Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nden 1 Temmuz 2022 tarihinde başarıyla mezun olan 10 apranti, 27 Eylül'de eğitim almak üzere gönderildikleri İngiltere Newmarket'te bulunan BRS'deki (British Racing School) 10 haftalık süreci tamamlayarak yurda döndü.

Aprantilerimiz dünyanın önde gelen yarışçılık okullarından olan BRS’de, binicilik çalışması, binicilik öğretmenlerinin bireysel koçluğu, Newmarket’teki antrenörlerin yanında yarış atlarının idmanlarının yaptırılması, similatörlü at ile çalışma, fitness, İngilizce dersi ve atçılıkla ilgili hipodrom, hara vb. tesislerin ziyaret edilmesi konularını kapsayan 10 hafta süreli eğitim almışlardır.

Newmarket'te antrenörlerin ve eğitimcilerin yanında öğrenim gören aprantiler Halit Gökçe, Fatih Sultan Mehmet Sansar, İsmail Bayakı, Emirhan Tufan, Caner Yıldırım, Erhan Akkaya, Efe Akpınar, Enes Bozdağ, Ahmet Efekan Elmas ve Kadir Yiğit ile Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Selman Taşbek ve M. Kerem Alkan Byerley Turk Salonu'nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Aprantilerin İngiltere'deki deneyimlerini aktardığı yemeğe Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürü Tuncel Aydın ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Zeynep Haldan Postalcı ve Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu, Türkiye Jokey Kulübü İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Dostel ile eğitmenler de katıldı.