Türkiye Binicilik Federasyonu ile Adana Atlı Spor Kulübü’nün ortaklığında düzenlenen binicilik müsabakaları, 18 Kasım Pazar günü Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.

22 atın katıldığı  Türkiye Jokey Kulübü Kupası'nda,  Bşçvş. Onur Taşpınar’ın ÖZGE II isimli atı, 58.37’lik derecesi ve sıfır ceza puanı ile ilk sırada yer aldı.22 atın katıldığı Türkiye Jokey Kulübü Kupası'nda, Bşçvş. Onur Taşpınar’ın ÖZGE II isimli atı, 58.37’lik derecesi ve sıfır ceza puanı ile ilk sırada yer aldı.

İkinciliği, Can Yaran’ın DORDY isimli atı 63.34’lük derecesi ve sıfır ceza puanı ile elde ederken, Ece Pamuk’un MATCHO isimli atı 65.69’luk derecesi ve sıfır ceza puanı ile üçüncülüğü elde etti.İkinciliği, Can Yaran’ın DORDY isimli atı 63.34’lük derecesi ve sıfır ceza puanı ile elde ederken, Ece Pamuk’un MATCHO isimli atı 65.69’luk derecesi ve sıfır ceza puanı ile üçüncülüğü elde etti.

Müsabakalar sonunda, dereceye giren binicilere ödüllerini ve kurdelelerini Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp verdi.Müsabakalar sonunda, dereceye giren binicilere ödüllerini ve kurdelelerini Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp verdi.