ANKARA

KOŞU NO: 5

8 Numarada kayıtlı ŞUBAT ÜÇ isimli atın antrenörü Casim KATI Aksesuar ve diğer malzemelerin renginin forma rengine uymamasından dolayı, 6132 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 31 Maddesinin üçüncü fıkrası ve 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bendleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 7

3 Numarada kayıtlı PRENSES ASLI isimli atın antrenörü Raci ATLI Aksesuar ve diğer malzemelerin renginin forma rengine uymamasından dolayı, 6132 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 31 Maddesinin üçüncü fıkrası ve 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bendleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır

10 Numarada kayıtlı KISMET KIZ isimli atın antrenörü Kazım YILDIZ Aksesuar ve diğer malzemelerin renginin forma rengine uymamasından dolayı, 6132 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 31 Maddesinin üçüncü fıkrası ve 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bendleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır

KOŞU NO: 8

1 Numarada kayıtlı DOYOUN HEARTED isimli atın antrenörü Satılmış GÖKDEMİR Aksesuar ve diğer malzemelerin renginin forma rengine uymamasından dolayı, 6132 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 31 Maddesinin üçüncü fıkrası ve 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bendleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

8 Numarada kayıtlı BODYGUARD HERO (USA)* isimli atın antrenörü Alper CİĞER yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bentleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 9

1 Numarada kayıtlı ADALETLİKASIRGA isimli ata binen Okan GÖKÇE son 150 metrede iç kulvardan dış kulvara doğru kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bentleri ve ikinci fıkrası gereğince İHTAR ve ayrıca 919 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

9 Numarada kayıtlı WANPİR isimli ata binen Akın SÖZEN son 150 metrede dış kulvardan iç kulvara doğru kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bentleri ve ikinci fıkrası gereğince İHTAR ve ayrıca 919 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

3 Numarada kayıtlı AYTEK isimli ata binen Ahmet ÇELİK son düzlükte kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

5 Numarada kayıtlı GÜVENAĞA isimli ata binen Mahsun TURAN son düzlükte kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

İZMİR

KOŞU NO: 3

8 numarada kayıtlı BENLİGÜL isimli at start makinasından çıkış yapmadığından 6132 sayılı At Yarışları hakkında kanunun 4. maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 9/j maddesi uyarınca yeterince eğitilinceye kadar 15 (onbeş) gün süreyle, koşulara katılmaktan men cezası ile cezalandırılmıştır. 8 numarada kayıtlı isimli BENLİGÜL isimli atın antrenörü Davut YENTÜR atının starttan çıkış yapmaması ve atını yeterince eğitemediğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış, savunması tebliğ edilmiş ve savunmasını aynı tarihte vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. Maddesi (a,b-1) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

5 numarada kayıtlı OĞLUM CEM isimli at start makinasından çıkış yapmadığından 6132 sayılı At Yarışları hakkında kanunun 4. maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 9/j maddesi uyarınca yeterince eğitilinceye kadar 15 (onbeş) gün süreyle, koşulara katılmaktan men cezası ile cezalandırılmıştır. 5 numarada kayıtlı OĞLUM CEM isimli atın antrenörü Bekir SOYSAL atının starttan çıkış yapmaması ve atını yeterince eğitemediğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış, savunması tebliğ edilmiş ve savunmasını aynı tarihte vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. Maddesi (a,b-1) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 7

19 numarada kayıtlı ŞAHANE isimli atın antrenörü Cihan ARPEK atının starttan geç çıkış yapması ve atını yeterince eğitemediğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış, savunması tebliğ edilmiş ve savunmasını aynı tarihte vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1. Maddesi (a,b-1) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

20 numarada kayıtlı WICKED HEART isimli atın antrenörü Hasan BAĞDAN atının starttan geç çıkış yapması ve atını yeterince eğitemediğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış, ancak davete icabet edememiştir. Konu ile ilgili işlem savunmasını takiben yapılacaktır.