HARDMET Bu Kez Kazanacak Güçte "ANKARA"

1.Koşu: 3.5.4.8

2.Koşu: 5

3.Koşu: 4.2

4.Koşu: Uzun mesafede Kv-6 kazanıp ardından güçlü rakiplerle mücadele ederek Kv-9 koşuda tabela dışı kalan (5) KÖKLÜ XALO'yu bu defa uygunlaşan grupta en şanslı isim olarak görüyorum. 2000 kumda kazandıktan sonra iyi durumu süren (4) FALCON OF MUTAFLAR ile grubun formda ve istikrarlı diğer ismi (7) AEGEAN TOUCH rakipleridir. Tekrar çıkış yakaladığını son  üçüncülüğünde belli eden (8) SHE IS THE SHOW, 128 gün aradan sonra uzun mesafede üçüncü olan (6) SHARP GLASS ve kilosunun uygun olmasının yanısıra son ikinciliğinde de gayet iyi bir performans gösteren (9) ARSİYAN sırasıyla bu ayağın şanslı diğer safkanlarıdır.

5.Koşu: 1400 çim pistteki son koşusunu müthiş sprinti ile son anda rakiplerine hakim olarak kazanan (4) SUPER NICE favorimdir. (5) BOLIVAR'ın kum pistte tabeladan düşmediği yarışları sonrası sürekli formu gelişirken çim pistte daha önce kazanmasıyla güven verirken, iki yarış önceki ikinciliğine göre (7) UNDER THE STARS güvendiğim diğer isimdir. Son kum koşusu vasat olsa da bir önceki çim pist üçüncülüğü ışıklı olan (8) RIGHT LAW JUSTICE ile İstanbul sentetik kumundaki son yarışında aşama kaydeden (1)CATCH THE STARS sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İngiliz kısraklarının Gr-1 yarışında; son koşularındaki istikrarlı performansıyla fit durumda olduğunu gördüğüm (4) SILENT WAVE rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Tabela dışında tamamladığı Gr-1 koşusu sonrası iyi hazırlanarak bu kez hemnislerinin yanında (3) HAYALET KIZ en ciddi rakip gördüğüm isimdir. İstanbul 1400 sentetik kum pistinde kazandıktan sonra formunu sürdüren ekürilerden (5) GENERAL BRIELLA ile 2000 kumdaki son Kv-9 koşusunu kazanan (2) GUILLOTINE bu ayağın olmazsa olmazlarıdır.

7.Koşu: Adana çim pistindeki son koşusunu Expectancy'nin yarım boy gerisinde ikinci bitirirken formunu bulduğunu gördüğüm (4) HARDMET'in bu grupta kazanmasını bekliyorum.

8.Koşu: Ankara ve İstanbul çim pistindeki son ikinciliklerinde yakın ara koşmasına rağmen gayet iyi bir performans gösteren (3) BENZENCİ'yi en şanslı isim olarak görüyorum. Adana'daki son koşusunun kum piste alınmasına rağmen kazanarak çimde çok daha iyi bir performansa sahip bulunan (4)EZERDÖVER ile yine son koşusunda kumda üçüncü olarak çim pistte çok daha farklı bir isim olan (5) BAŞAR rakip gördüğüm isimlerdir.

9.Koşu: Ankara 1200 çim pistinde 1.18.12 ile kazanıp ardından İstanbul sentetik kumunda üçüncülük elde eden (2) SONSİLAH'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Adana'daki son yarışında bekleneni verememiş olsa da ondan önceki çim yarışlarında gayet iyi performans sergilemesiyle (1) AZİMLİ'yi yakın rakip olarak tavsiye ediyorum. 1200 çimde Maiden kazanıp ardından yine çim pistte Handikap-14 kazanan (12) AKÇAOVA güven verirken, (7) KUTADGU son Gr-1 koşusunu sekizinci tamamlayıp bu defa daha müsait rakipler yanında yazılmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.7.8.6.9

2.Ayak: 4.5.7.8.1

3.Ayak: 4.3.5.2

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3.4.5

6.Ayak: 2.1.12.7

GÜRKAN BEY Etkili Formuyla Kapanışı Yapabilir "İZMİR"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 5.4.1.2.6

3.Koşu: 4.3.1

4.Koşu: Süratli ve formda safkan (9) KAYABERT'in çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum. Üst üste kazandıktan sonraki koşusunda tabela dışı kalsa da (2) BURSA EFESİ ve dikkatimi çeken beşinciliği ardından gelişme kaydeden (4) SERKANINOĞLU rakip gördüğüm isimlerdir. Bu sezon İzmir çim pistinde adından sıkça söz ettiren seri safkan (3) MİKSER ile tabelada yer bulduğu yarışlarından sonra formunu sürdüren (7) KESKİNŞAH mutlaka yazılmalılar. (12) SILENT RIVER uygun kilosu ve son dikkat çeken ikinciliğiyle şansı yüksek bir isim olup, (11) EMİRENES ve (6) KRAL ÇEKO sürprizde tavsiyelerim.

5.Koşu: 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde; jokeyi Erhan Aktuğ nezaretinde yaptığı 1000/1.02.8 25.0 R galobunda hazır durumda gördüğüm (1) ABERAMA GOLD bir adım önde gördüğüm isimdir. Her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (5) LION TURBO ile yarış hazırlıklarına son günlerde hız kazandıran (6) OĞLUM MUSTAFA sırasıyla şans tanıdığım diğer taylar.

6.Koşu: Bursa'daki son yarışında iki rakibinin arasında kalmasından dolayı istediği sprintini yapamayıp üçüncü olan (6) HALİM AĞA'dan bu kez çok daha farklı performans sergilemesini bekliyorum. (3) TUNCER özellikle bu tip mesafelerde daha iyi koşması ve ikinci tamamladığı yarışı sonrası formunu geliştirmesiyle iddialıdır. Süratli bir stile sahip bulunan (2) KUDRETLİTAY ise önde boş bırakılması durumunda çıktığı gibi bitirmek için uğraş verir.

7.Koşu: Dişi Arap safkanlarının Handikap-16 mücadelesinde; grubun en formda isimlerinden olan (5) MAHİNURUM'u birinciliğe daha yakın görüyorum. Son ikinciliklerinde fit duruma ulaştığını gösteren (3) SELCAN HATUN ile tabelada yer bularak her geçen gün gelişme içerisinde olduğunu belli eden (4) AKŞAM MELTEMİ'ni rakip görüyorum. Sonlardaki sprintini iyi ayarlaması halinde (2) AHİRDAĞ ile İstanbul'daki son Kısavade yarışında üst gruptan etkilenen (1) HOPADAN bu ayağın şansı yüksek diğer isimleridir.

8.Koşu: 1200 kum pistteki son Kv-7 yarışını kazanırken 1.12.73 derecesiyle çok beğendiğim (5) DRAGON PULSE yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. 2000 kum pistteki son yarışını zorlanmadan kazanan (2) BEST FRIEND ile aşama içerisindeki (3) ÇATALKAYA ise rakip gördüğüm isimlerdir.

9.Koşu: Etkili dördüncülükleri sonrası iyi hazırlanarak bu kez daha müsait rakipler arasında start alacak olan (2)GÜRKANBEY'in kazanmasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.2.4.3.7.12.11.6

2.Ayak: 1.5.6

3.Ayak: 6.3.2

4.Ayak: 5.3.4.2.1

5.Ayak: 5.2.3

6.Ayak: 2