24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi hipodromlarımızda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sadettin Atığ, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdiresi Zeynep Haldan Postalcı başta olmak üzere bütün eğitmenlere hediye verdi.Sadettin Atığ, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdiresi Zeynep Haldan Postalcı başta olmak üzere bütün eğitmenlere hediye verdi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde görev yapan aday öğretmenlerin yemin töreni Diyarbakır Hipodromu Şeref Tribünü’nde gerçekleştirildi ve tören TJK TV’den canlı olarak yayınlandı. Misafir ettiğimiz yaklaşık 100 öğretmen, koşulan yarışları izledi ve gerçekleşen müzik dinletileriyle hoşça vakit geçirdiler.Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde görev yapan aday öğretmenlerin yemin töreni Diyarbakır Hipodromu Şeref Tribünü’nde gerçekleştirildi ve tören TJK TV’den canlı olarak yayınlandı. Misafir ettiğimiz yaklaşık 100 öğretmen, koşulan yarışları izledi ve gerçekleşen müzik dinletileriyle hoşça vakit geçirdiler.

Çınar Kaymakamı Selami Kaya; Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile Çınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz İde'ye günün anısına çiçek takdim ederken, katılımda bulunan tüm öğretmenlere de birer karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.Çınar Kaymakamı Selami Kaya; Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile Çınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz İde'ye günün anısına çiçek takdim ederken, katılımda bulunan tüm öğretmenlere de birer karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

At’la Terapi Merkezi’mizde terapi gören öğrencilerin eğitim gördüğü özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ise 24 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda ağırlandı.At’la Terapi Merkezi’mizde terapi gören öğrencilerin eğitim gördüğü özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ise 24 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda ağırlandı.

Adana gece yarışlarını izleyen eğitimcilerimize, Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp günün anısına binaen birer buket çiçek armağan etti.Adana gece yarışlarını izleyen eğitimcilerimize, Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp günün anısına binaen birer buket çiçek armağan etti.