MY REVERIE günün tek yazılabilecek ismi "BURSA"

1.Koşu: 3

2.Koşu: 1-4

3.Koşu: 5-2-1-6

4.Koşu: 1-2-6

5.Koşu: Uzun mesafeli yarışlara yatkın bir isim olan (4) ÖNDERHAN, son koşusunu tekrarlayabilmesi halinde fotoyu önde geçebilir, ilk şans verdiğim isim. Dört gün arayla koşup kazandığı İstanbul sentetik pistteki yarışındaki güzel formunu koruyan (3) MERENES ve bu aralar formunda önemli gelişmeler olan hafif kilolu (10) KIRALP favorimin öncelikli rakipleridirler. Kısa bir arası olmasına rağmen bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren (5) ULUFIRAT dinçlikle ve yatkın olduğu mesafede ihmal edilmemeli. İzmir'den hazır ve bir o kadar da formda gelen (7) CANAGEL müsait kilosu ile ihmal edilmemeli. Son yarışında binicisini düşüren (1) MAHİRİNİ şanslı bir başka isim olup her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (9) DAL PINAR kuponlarda bulunulmalıdır.

6.Koşu: Grubun en formda ismi olup son üç yarışında pist ayırt etmeksizin dikkat çeken koşular sergileyen (2) BENHASAN'a güzel hazırlığı ile ilk çarpıyı atıyorum. Son yarışını fazlaca ölçü almadığım idman pistinde diri görünen (1) BAY MARATON'a ikinci şansı veriyorum. Kısa bir ara verdikten sonra bu yarışına itina ile hazırlanan (7) ALAGÖZLÜM ihmale gelmez. Son iki koşusunda takılan "dilbağı" aksesuarı bu yarışında yeniden çıkartılan (9) KUTAN GÜZELİ şanslı bir başka isim olup ilk kez start alacak olsa da itina ile hazırlanan Mer.Çelik'in bindiği (6) KUTHAN ve (10) MELİKESULTAN daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

7.Koşu: Üç ay aranın ardından koşup başarılı bir ikincilik elde ettiği yarış sonrası idman pistinde daha iyi duruma gelmiş görülen (1) KING AREL uyum sağladığı aprantisi S.Çelik ile favorimdir. Son iki koşusunu 2000-1800 kum pistte kazanmayı başaran formda safkan (2) OWERTI ve daha iyi gruplarda bile zaman zaman etkili koşabilip bu yarışında "dilbağı" denenen (5) ZİSİNO favorimin rakipleridirler.

8.Koşu: Hayatının ilk yarışını düzlüğe gerilerde çıkmasına rağmen son metrelerde usta atlar gibi sprint atıp kazanırken kabiliyetli bir isim olduğunu belli eden (3) MY REVERIE'nin yine kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

9.Koşu: Her geçen gün artan form durumuna sahip bulunup starttan düzgün çıkması halinde Maiden'dan çıkabilecek güçte görünen (2) AL TOLGA ve her yarışı bir öncekinden daha etkili olan (6) ŞAH FIRTINASI arasında geçmesini beklediğim bir yarış.

10.Koşu: Yakalamış olduğu güzel formu ile başarılı yarışlar koşmaya başlayıp idman pistinde göz dolduran (3) ÇERDİĞİN bu grupta en şanslı isim. Geçen hafta koşup yine kazanma başarısını gösteren formda isim (10) ŞANSLI KAFKAS ve ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde formu iyi (7) ARDAHAN favorimin sert rakipleri olup tedaviden çıktıktan sonra iki yarış koşup eski havasını yakaladığını idmanlarında gösteren (4) MÜSLÜM BAŞKAN'a bir çarpı atılmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-3-10-5-7-1-9

2.Ayak: 2-1-7-9-6-10

3.Ayak: 1-2-5

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2-6

6.Ayak: 3-10-7-4

Formda ve istikrarlı safkan KAPGEL yine kazanmaya yakın "ŞANLIURFA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7

2.Ayak: 5-2-12-8-9-10-1-7

3.Ayak: 3-1-4-5-11

4.Ayak: 1-7-10

5.Ayak: 5-3

6.Ayak: 3-9-8-2