19 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (6) HIRSIN ATEŞİ, son 100 den sonra yanına at geldiğinde tekrar koşuya kendini veren safkan, koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya ikinci olan safkandan canlı girmesi koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

19 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) CAN İBRAM, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son virajı 3 boy önde geçip son 200'den sonra Müslüm Çelik iki kırbaç ve teşvikleri ile 7 boy farkla kazanırken, son 800: 1.00.96 oldu. Yedinci  koşusunda 1.40.21’lik derecesi ile Maiden'dan çıkarken, aynı gün diğer Maiden’i kazanan BAŞ AKTÖR'ün 1.41.41'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (9) HANSOY, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 1.41.46’lık derecesi koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

19 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; start ile birlikte koşunun lıderliğini alan MARTİNA alarak tempoyu yüksek tutarak son 400'ü 4 boy önde geçti. PEKERİM ikinci durumda koşuyu takip etti. Son 200 den sonra başa baş mücadelesinde son 100 de MARTİNA'dan lıderliğini PEKERİM alarak 3.5 boy fark, 1.28.53’lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.51.28 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında güzel formuyla kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (4) WOLKA MARIA, güzel sprinti ile ikincilik üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu üçünçü bitirirken bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

19 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; (9) TAMERCAN, koşuyu burun - burun farklarıyla ikinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.