YOLDAŞ GÜLÜ Maiden'dan Çıkmaya Yakın "ADANA"

1.Ayak: Arap safkanlarının Handikap-15 yarışı sürprize açık görünürken; süratli yapısıyla (6) GAMBİYA'nın iyi netice almasını bekliyorum. Üst üste ikinci tamamladığı yarışlarıyla (9) FUNDO ve bu tip mesafelerde adından söz ettiren (7) KOCAMEMİK önde gelen diğer isimlerdir. Son koşusu ölçü olmayan (5) HATTAT ile son üçüncülüğünde gelişme gösteren (2) UÇAN KARDEŞ mutlaka yazılmalılar. (11) MERİDYEN 13/5 tamamladığı son yarışına göre sürprizim olup, (3) DEMİR ADAM daha sonraki ihtimaldir.

2.Ayak: 3 yaşlı Arapların Maiden mücadelesinde; (9) MENEKŞENUR dikkatimi çeken son üçüncülükleriyle rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isim. Çim pistte ikinci tamamladığı yarışı sonrası daha iyi duruma gelen (8) KIRHATUN ile son haftalarda gelişme gösteren (13) ŞANLIER yakın rakipleridir. Tecrübesiyle (10) NİKİTA ve 108 gün aradan sonra start alacak olsa da sürekli daha farklı duruma gelen (11) PRENSESANNA'da mutlaka yazılmalı.

3.Ayak: Pist ve mesafe ayırt etmeden son ikinciliklerinde iyi koşan (4) BLUE INFERNO ile Ankara kum pistindeki son uzun mesafeli yarışını ikinci bitirdikten sonra kısa bir süre dinlendirilen (2) MY SARAYYERLİM arasında mücadele bekliyorum.

4.Ayak: 1600 çim pistteki son Maiden koşusunu kazanan (3) AKMANER iyi durumunu devam ettirmesiyle rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimdir. Kum pist performansı daha iyi olan (6) DEVRİALEM ile tabelada yer bulduğu yarışları sonrası etkili formunu daha da geliştirmekte olan (1) DAĞINYANKISI rakipleridir.

5.Ayak: Gücünün bu gruba yetmesini beklediğim (6)BYE BYE LULABY jokeyi Müslüm Çelik ile bir adım öndedir. Çim pistteki son koşularında iyi sonuçlar alan (2) AMANDERO kazanabilecek güçte görünürken, uzun mesafedeki son yarışını dördüncü tamamlarken formunda gelişmeler gördüğüm (3) POPÜLİST mutlaka değerlendirilmelidir. Sonlardaki sprintini gerçekleştirebilirse (1) AMIGDALA sürpriz yapabilir.

6.Ayak: Bugüne kadar start aldığı üç yarışında da iyi sonuçlar alan (13) YOLDAŞ GÜLÜ'nün kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.9.7.5.2.11.3

2.Ayak: 9.8.13.10.11

3.Ayak: 4.2

4.Ayak: 3.6.1

5.Ayak: 6.2.3.1

6.Ayak: 13

RUSHMORE Sıkı Hazırlıkları İle Bir Adım Önde "ANTALYA"

1.Ayak: Ekürisiyle birlikte start alacak olan (6) DANGER ZONE ve ilk kez kumda start alacak olup iyi hazırlanan (4) MADCAP ilk planda değerlendirilmesi gereken isimlerdir. (2) HUNTER OF VICTORY 128 gün aradan sonraki yarışını üçüncü bitirerek gelişme gösterirken, (7) DISTURBIA formunu bulmaya başladığını son ikinciliğinde belli etmesiyle ses getirebilir. (10) SKYDIVE ile (8) MADLADY ise bu ayağın sürprizleridir.

2.Ayak: Koştuğu yarışlarda gösterdiği performans yeterli olan (1) MISS EMILIA ilk şans tanıdığım isimdir. (4) EBRARIM İzmir'de dikkat çeken yarışlar koşabilen bir isim olup, (5) DUMANLI PARS son dördüncülüğünde gelişme göstermesiyle yazılmalıdır. (8) ZANABİR her geçen gün daha farklı duruma gelirken, (3) GRANDE STEEL ile (2) ES ES RAIN bu ayağın bana göre olmazsa olmaz diğer isimleridir.

3.Ayak: 63 kilo ile start alacak olsa da (1) CİHANA BEDEL'i jokeyi Ayhan Kurşun ile yarışın en şanslı ismi olarak görüyorum. Uzun mesafede Şartlı-5 kazanıp ardından Kv-7 koşuda tabela dışı kalan (2) HOŞGÖR rakibi olacaktır. Önde istediği tempoyu bulması halinde (3) ÇİVİCİ rakiplerine üstünlük kurabilecek diğer isimdir.

4.Ayak: Ekürisiyle bu yarışına katılacak olan (1) COLOUR OF LIGHT'in pist ve mesafeye yatkın olmasıyla rakiplerine hakim olmasını bekliyorum. Bursa çim pistindeki son Kv yarışlarında adından söz ettirerek sıkı hazırlanan (6) MASTERCLASSMAN yakın rakibi olup, bence aralarındaki mücadele birinciyi belirler.

5.Ayak: Adana 1400 kum pistindeki son koşusunu ikinci tamamlayıp idmanlarında çok daha iyiye gittiğini gördüğüm (5)RUSHMORE kazanarak Maiden'dan çıkmasını beklediğim isimdir.

6.Ayak: Ankara kum pistindeki son uzun mesafeli yarışta liderliği 600'de alıp daha sonra rakibine karşı gelemeyerek ikinci olan (5) BABA HAMDİ'yi en şanslı isim olarak görüyorum. (8) IRON FIST İstanbul sentetik pistinde Şartlı-19 kazanıp ardından İzmir'de start alarak tabela dışı kalırken bu grupta bence etkili olacaktır. (6) ANADOLU PERİSİ İstanbul'daki son ikinciliğinde etkili sprintiyle gelerek dikkatimi çekerken, aşama içerisindeki (7)WHITEDARKNESS bu ayağın sürprizi olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.2.7.10.8

2.Ayak: 1.4.5.8.3.2

3.Ayak: 1.2.3

4.Ayak: 1.6

5.Ayak: 5

6.Ayak: 5.8.6.7