BYE BYE LULLABY Bu Grubu Geçecek Güçte "ADANA"

1.Ayak: Yamak-1 aprantilerin at bineceği koşuda; tabelada yer bulduğu son yarışları dikkat çekici olan (3) DEMİR ADAM ile bu pist ve mesafedeki son ikinciliklerini beğendiğim (9) FUNDO öncelikli değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimler. Formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (2) UÇAN KARDEŞ güven verirken, ayağına çabuk olmasıyla bu mesafeleri seven (7) KOCAMEMİK mutlaka değerlendirilmelidir. Yine önde boş bırakılması durumunda (6) GAMBİYA'da bence etkili olacak güçte bir isimdir.

2.Ayak: Ankara kum pistindeki ilk koşusunu ikinci bitirdikten sonra geri alınan (11) PRENSESANNA 108 günlük aranın ardından start alacak olsa da benim ilk atımdır. Çim pistteki son ikinciliğinde formunda önemli artış gördüğüm (8) KIRHATUN ile son iki yarışında tabelada yer bulan (9) MENEKŞENUR yakın rakipleri olur. Tabela dışında tamamladığı koşusu sonrası gelişme içerisinde olan (13) ŞANLIER ile farklı koşabileceğine inandığım (4) BALLIYARİM bu ayakta sürpriz gerçekleştirebilirler.

3.Ayak: Üst üste ikincilikleri ardından son yarışında etkisiz kalsa da uygun kilosuyla (7) MOON EFFECT bu kez farklı koşabilecek güçtedir.  Son koşularında pist ayırt etmeden adından söz ettiren (4) BLUE INFERNO devam ettirdiği formu ile rakip görünürken, uzun mesafelere yatkın olan (3) SKIPPER kendini bulmaya başlaması ile devreye girebilir. Çim pistteki son koşularında adından söz ettiren (5) ZAMBURİ ile ikinci bitirdiği koşusu sonrası iki aya yakın ara vermiş olsa da (2) MY SARAYYERLİM dikkate alınmalılar.

4.Ayak: Yarış hayatına 1400 kum pistte çıktığı gibi kazanarak başlayan (9) END GAME uygun kilosunun verdiği avantaj ile yine rakiplerine üstünlük kurabilir. 1600 çim pistte kazandıktan sonra iyi hazırlanan ve kum piste de birinciliği bulunan (3) AKMANER yakın rakip görünürken, çim pistteki son koşusunu dördüncü tamamlayıp kumda çok daha iyi koşan (1) DAĞINYANKISI mutlaka yazılmalıdır. Ankara kum pistinde Maiden kazanarak ardından dördüncü olan (6) DEVRİALEM bu ayakta ses getirebilecek güçteki diğer isimdir.

5.Ayak: Orta ve uzun mesafelerdeki ikincilklerinden sonra altıncı tamamladığı son koşusunda biraz daha formda rakipleri arasında mücadele veren (6) BYE BYE LULLABY uygun grupta start alacak olması ve jokeyi Müslüm Çelik ile tek atımdır.

6.Ayak: Çim ve kum pistteki üç yarışında da tabelada yer bularak formda olduğunu belli eden (13) YOLDAŞ GÜLÜ'nün kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Çim pistteki son beşincilikleri ilgi çekici olan (9) TOPAÇTAY ile etkili sprintiyle gelip dördüncü tamamladığı son yarışında beğendiğim (2) CANIMSUEDA rakipleridir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.9.2.7.6

2.Ayak: 11.8.9.13.4

3.Ayak: 7.4.3.5.2

4.Ayak: 9.3.1.6

5.Ayak: 6

6.Ayak: 13.9.2

Formda MASTERCLASSMAN Ciddi Hazırlıklarıyla En Güvendiğim İsim "ANTALYA"

1.Ayak: Eküri taylardan (5) UYANIŞ ANADOLU İstanbul sentetik pistindeki son yarışlarında tabelada yer bularak dikkatimi çekmesiyle kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Bir süre aradan sonraki koşusunu üçüncü tamamlayıp sürekli aşama gösteren (2) HUNTER OF VICTORY ile bugüne kadar çim pistteki yarışları tatminkar olan (4) MADCAP ilk kez start alacağı kum pistte yazılmasını önereceğim diğer isimler.

2.Ayak: Kocaeli kum pistindeki son yarışlarında adından söz ettiren (1) MISS EMELIA bu grubu geride bırakacak güçtedir. Yarış yaşamına İzmir çim pistinde kazanarak başlayan (2) ES ES RAIN ile tecrübeli taylardan (3) GRANDE STEEL rakip gördüğüm isimlerdir. Son koşusunu 12/5 tamamlarken iç kulvarda verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (8) ZANABİR ile etkili sprintiyle dördüncü tamamladığı son koşusu ışıklı (5) DUMANLI PARS sürprizlerim.

3.Ayak: Ankara 2100 kum pistinde Handikap-16 kazanıp ardından üst grupta Kv-7 koşarak tabela dışı kalan (1) CİHANA BEDEL her ne kadar 63 kilo ile start alacak olsa da bu rakipler arasında benim ilk atımdır. (2)HOŞGÖR son yarışında tabela dışında kalsa da bir önceki koşusunu Ankara 2000 kum pistinde kazanmasıyla yazılmalıdır. (6) DELİ YILDIRIM Bursa çim pistindeki son dördüncülüğünde dikkat çekerek uygun kilosu ile güven verirken, ön tarafta boş kalması halinde (3) ÇİVİCİ adından söz ettirebilir.

4.Ayak: Çim pistteki son başarılı yarışları ardından 800/48.8 24.0 R yarış galobunda formunu koruduğunu gösteren (6) MASTERCLASSMAN kum piste de yatkın olup tek yazılabilir.

5.Ayak: Maiden koşuda grubun en formda ismi olan (5) RUSHMORE ikinci tamamladığı yarışı sonrası idman pistinde de gayet iyi görünerek kazanmaya bir adım daha yakındır. İstanbul ve Ankara'daki iki yarışında da tabelada yer bulan (6) EL RIO en ciddi rakip konumunda olup, İzmir çim pistindeki iki koşusunda da ses getiren (2) CEM İSO bu ayakta mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim bir isimdir.

6.Ayak: İzmir çim pistinde kazanıp ardından beşinci olan (4) RAIN FALL sentetik pistte koşulacak olan bu yarışta ilk şans tanıdığım isimdir. Ankara kum pistindeki son koşusunu ikinci tamamlayıp iyi durumunu sürdüren (5) BABA HAMDİ rakip görünürken, uzun aradan sonra üçüncü olan (2) KANAGA geliştirdiği kondisyonuyla değerlendirilmelidir. İstanbul'daki son uzun mesafeli yarışında ilgi çeken ikincilik elde eden (6) ANADOLU PERİSİ ile İzmir'deki son koşusu ölçü olmayıp sentetik pistte farklı koşan (8) IRON FIST dikkate alınmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.4

2.Ayak: 1.2.3.8.5

3.Ayak: 1.2.6.3

4.Ayak: 6

5.Ayak: 5.6.2

6.Ayak: 4.5.2.6.8