BYE BYE LULLABY'nin bu rakiplerini geçmesini bekliyorum "ADANA"

1.Ayak: Bu pist-mesafedeki son iki yarışında başarılı ikincilikler elde eden ve idman pistinde bu kez kazanacak forma sahip görülen (9) FUNDO, ideal mesafesinde en şanslı isim. Bu pist-mesafedeki son yarışında 1.39.11 ile başarılı bir üçüncülük yapıp artan formu olduğunu belli eden (2) UÇAN KARDEŞ ve sert rakiplerinin yanındaki son koşusunu ölçü almadığım mesafesinde (6) GAMBİYA favorimin en sert rakipleri olup bu kez mesafesini bulan (3) DEMİR ADAM ihmal edilmemeli.

2.Ayak: Bir kez start alıp Ankara'da ikinci olduktan sonra bir süre ara verse de son haftalarda hız kazandırdığı idmanlarında göz dolduran (11) PRENSESANNA dinç gireceği bu koşuda favorimdir. İstanbul ve Adana çim pistinde üçüncülükleri bulunan, son beşinciliği de ışıklı (10) NİKİTA, canlı pist görüntüsü ile ikinci şans verdiğim isim. Gördüğü her yarış sonrasında artan formu bulunduğunu beğenilen son ikinciliği ile belli eden (8) KIRHATUN ihmal edilmemeli. Son iki yarışında burada 1200-1300 çimde üçüncülükleri tatminkar H.Çizik'in bindiği (9) MENEKŞENUR gelişen formu ile diğer şans verdiğim isim olup aranın ardından iki yarış gören Müs.Çelik'li (13) ŞANLIER ve zaman zaman etkili koşabilen (4) BALLIYARİM kuponlarda bulunulmalıdır.

3.Ayak: Son yarışındaki sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım uzun mesafeye yatkın (7) MOON EFFECT rakiplerine göre önemli bir kilo avantajı bulunması ile bu kez farklı koşacak olup ilk planda şans verdiğim isim. Pist-mesafe ayırt etmeksizin son üç yarışında başarılı koşan (4) BLUE INFERNO yakaladığı güzel formuyla ikinci şans verdiğim isim. Bir üst gruplardaki son yarışlarına göre (5) ZAMBURİ'ye bir çarpı atılmalı. Önde istediği tempoyu bulabilmesi halinde (2) MY SARAYYERLİM çıktığı gibi bitirebilir. Son yarışlarına nispeten bu kez dişine göre rakiplerini bulan (3) SKIPPER kuponlara yazılmalıdır.

4.Ayak: Hayatının ilk yarışını burada 1400 kumda 1.40.40 ile 4 boy önde ve bugün start alacağı aprantisi F.S.M.Sansar ile kazanırken umut ışığı saçan (9) END GAME müsait kilosu ile favorimdir. Aynada kazanıp Maiden'dan çıktığı yarıştaki güzel formunu muntazam idmanlarıyla koruyan (3) AKMANER ve buradaki son iki yarışında iyi gruplarda tabelada kendisine yer bulurken ilgimi çeken (1) DAĞINYANKISI favorimin en sert rakipleridirler.

5.Ayak: Bir üst gruptaki son yarışını ölçü almadığım ve bu rakiplerinden bir adım önde gördüğüm Müs.Çelik'in bindiği (6) BYE BYE LULLABY'nin kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

6.Ayak: Koştuğu yarışlarından daha iyi duruma geldiğini 800/58,5 29,5 R galobunda belli eden Müs.Çelik'li (13) YOLDAŞ GÜLÜ ve sürekli formunun üzerine koyan (5) FLORYA arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayrımsız yazılmalılardır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9-2-6-3

2.Ayak: 11-10-8-9-13-4

3.Ayak: 7-4-5-2-3

4.Ayak: 9-3-1

5.Ayak: 6

6.Ayak: 13-5

CİHANA BEDEL bu rakiplerinden bir adım önde "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-2-5

2.Ayak: 2-1-8-4-3-5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1-6

5.Ayak: 5-2-6-9

6.Ayak: 5-4-2-6-8-3