ESCANOR ve SAVER BOY'un Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "İZMİR"

1.Koşu: 1-4-5-8-3

2.Koşu: 3

3.Koşu: 3-5-2

4.Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin kolay kolay tabeladan düşmediği son yarışlarında dikkatimi çeken ve idman pistinde bu kez kazanacak forma sahip bulunduğunu belli eden (7) BARİ, uyum sağladığı aprantisi S.Akşın'la bugün şeytanın bacağını kırıp fotoyu önde geçebilir, favorimdir. Bu pist-mesafede kazanıp son ikinciliğini de beğendiğim (3) KING USTA'ya Özcan Yıldırım ısrarla biniyor, favorimin en yakın rakibidir. Düzenli idman ve galoplarını sürdüren (5) KINGSA, sürekli tabela diplerinde dolaşıyor, ihmal edilmemeli. İdman pistindeki iyi görünümünü bu koşusuna taşıyabilmesi halinde (9) MINGUINHO'dan etkili bir koşu bekliyorum. Her geçen gün daha iyi duruma gelen (4) GUTSHOT kuponlarda bulunulmalıdır.

5.Koşu: Önde istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda oldukça başarılı koşular çıkaran ve Antalya sentetik pistindeki son yarışında Kıyıcı gibi güçlü bir rakibinin arkasından ikinci olan (1) TAÇSIZ KRAL seri stili ile bir çırpıda bitirebilir, favorimdir. Son koşusunda ağır kilosundan etkilenerek dördüncülükle yetinen ve İzmir pistini çok seven (3) KUDRETLİ TAY favorimin en yakın rakibi. Kaba kum pistteki yarışlarını çok beğendiğim ve İstanbul'dan çok formda giden (4) BABAARİF'de A.Çelik var, kesinlikle ihmal edilmemeli.

6.Koşu: Üç yarış önce Bursa'da 1400 çimde kazanan, son koşusunda burada 1600 ıslak kumda güzel bir derece ile ikinci olduğu yarışı çok başarılı (8) MURAD ilk planda şans verdiğim isim. Her yarışı birbirinden iyi olan Kurtel Ekürisi'nin (5) TOUCH OF HEAVEN bu kez dişine göre rakiplerini buldu, ikinci şansı veriyorum. Bu pist-mesafedeki son yarışında bir hayli başarılı koşarak bugün start alacağı aprantisi S.Akşın ve 2.04.56 ile ikincilik yaparak göz dolduran (6) LİPSOS aynı yarışını tekrarlayabilmesi halinde rakiplerini geride bırakabilir. Başarılı son koşusu ile eski havasını yakaladığının izlenimlerini veren (9) MYTHMAKER diğer şans tanıdığım isim olup yakalamış olduğu güzel formunu düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden (9) SABIRLI KÖRPE kuponlarda bulunulmalıdır.

7.Koşu: Son dört yarışının üçünü farklı hipodromlarda kazanmayı başarıp idman pistinde kusursuz bir görünüm sergileyen A.Çelik'li (6) NO MORE SECRET ve bu safkanın arkasından ikinci olduğu son yarışını çok beğendiğim grubun bir diğer formda ismi (3) MATT MURDOCK arasında geçmesini beklediğim rövanş mücadelesinden bence sonda binicisi az hata yapan kazanacaktır.

8.Koşu: Koştuğu her yarış sonrası formunu bir adım ileriye taşıyıp son startında 1400'de kumda 1.31.10 ile ikinci olurken bu rakipler için yeterli bir performans sergileyen (6) SAVER BOY'un bu kez kazanıp Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Bankomdur.

9.Koşu: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan, üst grupta mücadele verdiği son üçüncülüğüyle göz dolduran (2) TAMARİ, aprantisi ile iyi uyum sağlaması halinde kazanabilir, ilk şans verdiğim isim. Tabeladan düşmediği son koşularının ardından pist çalışmalarında daha iyi duruma gelmiş görülen (4) NELİA favorimin öncelikli rakipleri. Son haftalarda yükselişte olup etkili yarışlar koşmaya başlayan N.Avci'li (8) ŞEHNAZ LONGA'sız bence kupon olmaz. Bu kez dişine göre rakiplerini bulan ekürilerden (1) NİHAVENT göz ardı edilmemelidir. İki yarış önce bu pistte kazanıp Kocaeli'deki son koşusu tatminkar olan (3) KOŞAN NUR diğer şans verdiğim isim olup geçen hafta gösterişli kazanan yakaladığı güzel formuyla (11) CANCAZIM kuponlara yazılmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-5-9-4

2.Ayak: 1-3-4

3.Ayak: 8-5-6-4-9

4.Ayak: 6-3

5.Ayak: 6

6.Ayak: 2-4-8-1-3-11

CHARIOT bir kez daha kazanmaya çok yakın "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-7-2-4-5

2.Ayak: 12-2-3-4

3.Ayak: 3-2-4-1-5

4.Ayak: 2-10

5.Ayak: 3

6.Ayak: 9-3-10-11-8