AĞUSTOS AHMET Yine Beyaz Bayrak Ayna Yapabilir "BURSA"

1.Koşu: 4.6

2.Koşu: 2.9.6.7.3.4

3.Koşu: 3.1.4

5.Koşu: Maiden yarış ile başlayacak olan ikinci altılıda; (4)KIZÇEMİPEK'den etkili koşmasını bekliyorum. Her yarışı bir öncekinden daha başarılı (5) KUBİK KIZI ile ilk kez koşacak olan (6) KUŞADASI GÜZELİ yeterli kondisyona sahip bulunmasıyla yazılmalıdır. İzmir'de dördüncü olup son yarışında sentetik kumda işlemeyen (1) DEFNEHATUN güven verirken, (9) NAZEMCAN'ı eküri avantajıyla dikkate almanızı öneririm. (11) ŞEN ANA gelişme gösterirken, (10) SANCAK RÜZGARI'nı son beşinciliğine göre göz ardı etmeyiniz.

6.Koşu: Kocaeli'deki son yarışını önde iyi bir tempo bularak beyaz bayrak ayna kazanan (3) AĞUSTOS AHMET'in iyi durumu devam etmesi ile yine en güvendiğim isim olup tek yazılabilir.

7.Koşu: Uzun mesafelerdeki son koşularında adından söz ettiren formda ve istikrarlı safkan (2) HEDEFİM'e ilk şansı tanıyorum. İdman görünümü dikkat çekici (5) İLELEBET ile uygun kilolu (8) O BİR REİS rakipleridir. Kilosu ağır olsa da önde iyi bir tempo bulması durumunda (1) ORTAYLI bitirmeye çalışacak olup, (4) SARNIÇKAYA başarısız son iki yarışı ardından bu koşusunda tekrar kendisini hatırlatabilir. Üst üste üç kez kazanıp son koşusunda tabela dışı kalsa da (6) ŞANSLI KAFKAS. kilosunun uygun olmasıyla (6)DOBAR ve yeni yeni toparlanan (3) HEKİMOĞLU sırasıyla sürprizde önerilerimdir.

8.Koşu: 1300 kum pistteki son Kv-6 yarışını yine böyle ağır kilosu ile kazanan (1) KAYI BEYİ en güvendiğim isimdir. Yakaladığı formunu devam ettiren (4) KING AREL en ciddi rakip görünürken, üst üste kazandıktan sonraki koşusundan dördüncülükle ayrılan (5) OWERTI mutlaka yazılmalıdır. 162 gün ara vermiş olmasına rağmen başarılı kum pist performansıyla (2) CESİ AFFETMEZ güvendiğim diğer isim olacaktır.

9.Koşu: İzmir kum pistinde üçüncü olup ardından İstanbul sentetik kumunda dikkat çeken beşincilik elde eden (5) CENNET BAHÇESİ bu kez kazanacak güçtedir. Her geçen gün daha farklı duruma ulaşmasıyla (6)EYLÜLLİZE ve ilk kez koşacak olmasına rağmen düzenli hazırlıklarıyla dikkatimi çeken (3) ARNİSA şansını yüksek bulduğum diğer taylardır.

10.Koşu: Yakaladığı formuyla kum pistteki son yarışlarında başarılı ve istikrarlı koşan (3) SEÇERHAN'ı birinciliğe yakın görüyorum. Beşinci bitirdiği son koşusunda dikkatimi çeken (9) MUHLİSHAN rakip gördüğüm isim olup, birlikte yazılmalılar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.5.6.1.9.11.10

2.Ayak. 3

3.Ayak: 2.5.8.1.4.6.7.3

4.Ayak: 1.4.5.2

5.Ayak: 5.6.3

6.Ayak: 3.9

FATHER FERİT'e Güveniyorum "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Kolay kolay tabeladan düşmeyen (7) İLKAYOĞLU'ndan bugün daha iyi koşmasını bekliyorum. Ağır kilosuna rağmen (1) YUTANGİRDAP ve kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (2) TAMDEVRAN yakın rakipleridir. Son ikinciliğine göre (3) ULUGÖL bu yarışın olmazsa olmazı olup, (5) YAĞIZALP'i jokeyi Ferit Yardımcı ile mutlaka yazın derim. Son üçüncülüğü ışıklı (10) MURO BAŞKAN ile üst üste kazanıp formunu sürdüren (11) JON DERE'yi de dikkate alınız.

2.Ayak: 1200 kum pistte kazanarak formunu bulan (3) YILMAZHAN yine ilk şans tanıdığım isimdir. Kendisini tanıyan jokeyi ile start alacak olan (2) ASABİ ile mesafesinde güvendiğim (6) TRADER rakipleri olacaktır. Aşama gösteren (10) SECRET SOUL ile formu bu grup için yeterli (1) DAR SOKAK güvendiğim diğer isimlerdir.

3.Ayak: Bir süre istirahat ettirilerek hız kazandırdığı yarış hazırlıklarında gücüne ulaştığını gördüğüm (1) FATHER FERİT bu grupta tek yazılabilir.

4.Ayak: Son ikinciliğinde kazanacak kıvama ulaştığını gösteren (3) ÇIĞLIFIRTINASI rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isim olup, (1) BUZOVA fit durumuyla en ciddi rakibi olacaktır. Gelişme kaydettiğini son üçüncülüğünde gösteren (4) MISS MEISTER güven verirken, (5) MY FLASHING GIRL starttan düzgün çıkarsa farklı koşacaktır. İlk yarışı gücünün karşılığı olmayan (8) SUPER TROUPER bu ayağın sürprizidir.

5.Ayak: Makineden düzgün çıkması halinde (1) ULUMAPİR ağır kilosuna rağmen favorimdir. Bu kez daha müsait grupta start alacak olmasıyla (2)KELEMER şansını yüksek bulduğum isim olup, bu aralar çıkış yakalayan (5) YARAMAZ SALİH değerlendirilmelidir. (7) REBER 1800 kumdaki son yarışını ikinci tamamlayıp kendini bulduğunu göstermesiyle güvendiğim diğer safkandır.

6.Ayak: Son koşusunu İstanbul'da tabela dışında bitirerek bu kez daha uygun grupta koşaçak olan (4) AVCIM ile Diyarbakır'da kazanarak ardından Adana çiminde tabela dışı kalan (2) TARGUTAY arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.1.2.3.5.10.11

2.Ayak: 3.2.6.10.1

3.Ayak: 1

4.Ayak: 3.1.4.5.8

5.Ayak: 1.2.5.7

6.Ayak: 4.2