Formda HEDEFİM Uzun Mesafede Güven Veriyor "BURSA"

1.Koşu: 6.3.4.7

2.Koşu: 2.9.6.7

3.Koşu: 1

4.Koşu: 2.1

5.Koşu: Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde; İstanbul sentetik kumundaki son yarışı ölçü olmayan (1) DEFNEHATUN bir önceki koşularında tabelada yer bularak dikkat çekmesiyle favorimdir. (11) ŞEN ANA Kocaeli'deki son Handikap-14 yarışı ölçü alınmadan bu kez çok daha farklı koşabilecek güçte görünürken, (4) KIZÇEM İPEK yazılmalıdır. Son hafkaların çıkışta olan ismi (5) KUBİK KIZI güven verirken, (10) SANCAK RÜZGARI'nı ışıklı son beşinciliğine göre yazmanızı öneririm. Kaızbert yavrusu (6) KUŞADASI GÜZELİ ile eküri avantajlı (9) NAZEMCAN bu ayakta sırasıyla şans tanıdığım diğer isimler.

6.Koşu: Yakaladığı formunu sürdüren (3) AĞUSTOS AHMET önde kuracağı temposu ile bitirebilir. Uzun mesafedeki son yarışını ikinci bitirirken gelişme gösteren (7) ŞEF PALAZ ile mesafe ayırt etmeden son yarışlarında adından söz ettiren (2) CHUMLEE rakip gördüğüm isimlerdir. 1400 kum pistte 1.26.33 ile zorlanmadan kazanan (4) WIEN PRINCE ile idman görünümü ilgi çekici (5) İSEN BUGA daha sonra değerlendirilmeliler.

7.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşmasının yanısıra başarılı yarışlarıyla fit durumda olduğunu gördüğüm (2) HEDEFİM'in kazanmasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

8.Koşu: 63 kilo ile start alacak olan (1) KAYI BEYİ 1300 kumdaki son koşusunu yine aynı sıklet ile kazanma başarısını gösterirken devam eden formuyla favorimdir. Her geçen gün daha farklı duruma ulaşarak süratli bir stile sahip olan (7) ASCOT ciddi rakibi olacaktır. Kum pistin başarılı isimlerinden (2) CESİ AFFETMEZ 162 gün aradan sonra start alacak olsa da yeterli hazırlıklarıyla kalitesini konuşturacak güçtedir. 2000 ve 1800 kum pistte kazandıktan sonra dördüncü tamamladığı yarışı ardından idman görünümü iyi olan (5)OWERTI'yi de dikkate alınız.

9.Koşu: Son yarışlarında yükselişe geçtiğini gösteren (5) CENNET BAHÇESİ'nin uygun rakiplerinin yanında kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Tabeladan düşmeyerek iyi hazırlanan (6) EYLÜLLİZE en ciddi rakip gördüğüm isim olup, birlikte yazılmalarını öneririm.

10.Koşu: Etkili sprinti ile gelip beşinci tamamladığı son yarışı dikkat çekici olan (9) MUHLİSHAN en güvendiğim isimdir. Son haftalarda çok iyi bir form tutarak adından söz ettiren (3) SEÇERHAN ile üçüncü tamamladığı koşusundan sonra farklılaşan (4) TEKFORDCİHANGİR yakın rakipleridir. Tabela dışında tamamladığı yarışı ardından tekrar toparlanan (6) TACETTİN BEY ile son koşusunu dördüncü bitiren (1) CANDARLI daha sonraki ihtimallerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.11.4.5.10.6.9

2.Ayak: 3.7.2.4.5

3.Ayak: 2

4.Ayak: 1.7.2.5

5.Ayak: 5.6

6.Ayak: 9.3.4.6.1

KELEMER Bu Grupta Kazanmasını Beklediğim İsim "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Adana 1400 kum pistindeki son yarışını kazanan (2) TAMDEVRAN formunu korumasıyla favorimdir. Dikkat çeken son iki koşusuyla aşama gösteren (5) YAĞIZALP ve iyi durumdaki (7) İLKAYOĞLU rakipleridir. Süper bir form tutarak art arda kazanan (11) JON DERE, 63 kiloya rağmen süratli stili ile çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (1) YUTAN GİRDAP ve son üçüncülüğünde kendini bulmuş görünen (10) MURO BAŞKAN'ı da yazınız.

2.Ayak: Jokeyi Ferit Yardımcı ile etkili koşmasını beklediğim (2) ASABİ rakiplerinin bir adım önündedir. Bu grupta ağır sıkletine rağmen etkili koşmasını beklediğim (1) DAR SOKAK ile ilerleyen yaşına rağmen son kısa mesafeli yarışını kazanan (3) YILMAZHAN rakipleridir. Ayağına çabuk olmasıyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (4) PAMUKKALE güven verirken, (10) SECRET SOUL jokeyi Necmi Altın ile ıskalanmamalıdır.

3.Ayak: İstirahat döneminden sonra idmanlarını hızlandıran (1)FATHERFERİT uyum sağladığı jokeyiyle önde gelen isimdir. 1200 kumdaki son yarışını kazanan (3) ALUCARD yine etkili koşacak güçte olup, (7)İBOCAN sonlardaki sprintiyle rakiplerini geride bırakabilir. Ayağına çabuk olması ile (11)AKANSEL ve 1200-1400 kumdaki son iki yarışını üst üste kazanan (8) MINAS TIRTH bu ayağın şanslı diğer safkanlarıdır.

4.Ayak: Diyarbakır'daki son koşusunu ikinci tamamlarken etkili ataklarıyla gelerek dikkatimi çeken (3) ÇIĞLIFIRTINASI Maiden yarışta ilk şans tanıdığım isimdir. Tabeladan düşmeyip en son Adana'daki yarışında altıncı olan (1) BUZOVA ciddi rakibidir. Yarış gördükten sonra idmanlarını hızlandıran (8) SUPER TROUPER bu ayağın dikkate alınması gereken diğer kısrağıdır.

5.Ayak: Son Kv-6 koşusunu beşinci tamamlarken dikkatimi çeken (2) KELEMER bu defa daha müsait rakipleri arasında start alacak olması ile bence tek yazılabilir.

6.Ayak: Etkili yarışları sonrası İstanbul sentetik kumunda tabela dışı kalan (4) AVCIM'a bu defa ilk şansı veriyorum. Diyarbakır'daki son koşusunu üçüncü bitiren (3) KARAŞİMŞEK ciddi rakip görünürken, gününde olduğunda pist ayırt etmemekte olan (2) TARGUTAY rakiplerine üstünlük kurabilir. 1400 kumdaki son yarışını kazanarak formunu sürdürmekte olan (6) OGANER'in de mutlaka değerlendirilmesi taraftarıyım.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.5.7.11.1.10

2.Ayak: 2.1.3.4.10

3.Ayak: 1.3.7.11.8

4.Ayak: 3.1.8

5.Ayak: 2

6.Ayak: 4.3.2.6