03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 Koşu’da; (6) NEHİRİNOĞLU, son 150’de kazanabilecek moduna girmesine rağmen YEKSİRA bir anda atın içinden dışına çıkarak N.Avcı anlık zaman ve aksiyon kaybı yaşaması sonucu koşuyu burun - boyun farklarıyla üçünçü bitirirken, 1.38.45’lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız

03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (1) BOARDING PASS, start verildikten ilk 15 metrede sonra WARDEN OF THE WEST binicisi atını dengeleme sıkıntısı yaşaması BOARDING PASS bundan etkilenmesi bir anda sonuncu duruma düşen safkan, koşuyu 6'ıncı bitirirken, BOARDING PASS’ın ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız. (6) TACHYON, son virajı binicisi Özcan Yıldırım el oynatmadan safkanların dışından dördüncü durumda dönen safkan, son 400’den sonra 3 tene uyarıcı kırbaç ile binicisi kontrolünde 11 boy fark ve 1.42.73’lük derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.52.96 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan MUĞLALI ADNAN’ın 1.44.03’lük derecesinden daha iyi bir derece elde etti. Safkanın sınır gücünün 30 salise daha olması altıncı koşusunda Maiden’dan çıkan TACHYON, Özcan Yıldırım ile üst üste iki kez start alıp ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-3 Koşu’da; (1) BAŞDANER, 5 ay sonra sorunları giderildikten sonra start alıp son virajı 8. durumda safkanlarının dışından dönen safkan, biraz zaman kaybedip son 400’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu son 200’de dördüncü durumda olup son 50’de rakiplerine hakim olarak koşuyu 1.42.73’lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.08 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (5) SAILOR KINDOM, AGF’de % 13 ile (4) olan safkan, starttan çıkmadı. Son zamanlarda MENDİP yavruları starttan neden çıkmiyor ? Yarışseverler mağdur oluyor.

03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 Koşu’da; (7) BARİ, son 300’den sonra dışından gelen SEASIDE SONG oldukça safkanı fotoya kadar etkileyerek farklı sonuç almasını engelleyip koşuyu beşinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-9 İzmir Çiftçileri Koşusu'nda; (6) NO MORE SECRET, binicisi Ahmet Çelik ile uyum sağlayamayan safkan, son viraj dönüldükten sonra barıyer dibine gitmesi koşuyu ikinci bitirirken bir sonraki koşacağı ilk yarışında bu koşusundaki sıralamasını ölçü almayın kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (8) ŞEHNAZ LONGA, son 100’den sonra orta kulvardan iç kulvara giderek güzel sprinti ile koşuyu burun farkıyla üçünçü bitiren safkan, bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.