03 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (7) GHOST CAT, son 50 metrede liderliğini vererek koşuyu 2.02.23'lük derecesi ile ikinci bitirirken, arka grupla arasında 6 boy fark olması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp günün sürprizini yapabilir notlarınıza yazınız.

03 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; koşu sonrasında, (3) SAHRACAN isimli atın binicisi Hışman Çizik “son 10 metrede atın eğeri kaydığı gerekçesiyle teşvik edemeyecek durumda kalarak burun farkıyla üçüncülüğü verdim" dedi. SAHRACAN koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (10) ŞAHANE GELİN, hayatının dördüncü koşusunda 3., 4.ve 5.lik mücadelesinde yarışı üçüncü bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ve sürekli formunun üzerine koyması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

03 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (1) DİNAMİT, 2 boy starta kalan safkan, safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, 3 metre daha olsa koşuyu üçünçü bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

03 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-9 yarışta; (3) CHARIOT, fazla zorlanmadan binicisi Müslüm Çelik ile 4x4 yaparak ilk KV-9 Koşusu’nu kazaırken kaliteli bir safkan olması koşacağı bir sonraki ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız. (2) BOSTON LIGHT, son 200'den sonra dışından gelen CHARIOT ile giriştiği birincilik mücadelesinde son 50 metrede yarım boy farkla koşuyu 1.27.45'lik derecesi ile ikinci bitirirken, arka grupla 7.5 fark olmasıyla koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.