PITFALL Formda Bir İsim "İSTANBUL"

1.Ayak: Lehine olan pist ve mesafede start alacak olan (3) POLPOO'yu jokeyi Özcan Yıldırım ile bir adım önde görüyorum. Etkili yarışlarındar sonra biraz daha güçlü rakipleriyle start aldığı koşusunu altıncı bitiren (7) LEX TALLIONIS ciddi rakip görünürken, 63 kilo ile start alacak olmasına rağmen (1) HARLAN DRAKA kazandığı yarışı sonrası formunu sürdürmesiyle yazılmalıdır. Son yarışını İzmir kumunda beşinci bitirirken bekleneni veremeyen (5) MR BIG SHOT bu defa sentetik pistte güvendiğim diğer isimdir.

2.Ayak: Süratli bir isim olan (11) BAKLA KIRI son üçüncülüğüne göre çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. (4) MARCHVİOLET'in dördüncü bitirdiği son koşusundaki performansı bu grubu geçmek için yeterli olup, (1) PACE bugün farklı koşmasını beklediğim isimdir. 162 günlük aranın ardından start alacak olan (2) DIAMOND BROTHERS güven verirken, (3) TANGÜL HANIM ayağına çabuk bir kısrak olmasıyla yazılmalıdır. (9) HARD NOT TO LOVE bu yarışı ile çıkış yakalamasını beklediğim bir isim olup, (8) DREAMLINER sentetik pistte farklı koşabilir.

3.Ayak: 1400 sentetik kum pistteki son Kv-7 yarışını 1.23.83 ile kazanan (5) PITFALL formunu ilgi çeken hazırlıklarında koruduğunu gösterirken jokeyi Özcan Yıldırım ile uyum sağlamasıyla tek yazılabilir.

4.Ayak: Antalya sentetik kum pistindeki son uzun mesafeli yarışını kazanan (7) SEMBOL TAY'ı yine ilk şanslı isim olarak görüyorum. İstanbul ve Bursa'da üst üste kazandıktan sonraki iyi durumu devam eden (6) MEHİR ABLA ciddi rakip gördüğüm bir isim olup, son koşusunu fazla ölçü almadığım (1) EDAYAP'ı göz ardı etmemenizi öneririm.

5.Ayak: Yarış yaşamının ilk startındaki dördüncülüğü ışıklı olan (9) COOKIE DOUGH artan form ve tecrübesiyle birinci atımdır. Koştuğu yarışları ile sürekli daha iyi duruma gelen (11) SHINY GIRL ile grubun en yüksek handikap puanlı ismi (1) BABA İSKENDER rakip gördüğüm isimlerdir. (8) YEĞENİM YAKUP zaman zaman adından söz ettiren bir isim olup, (5) MR BAYBARS yarış yaşamına yeni başlayacak olması ve yeterli hazırlıklarıyla ses getirebilir.

6.Ayak: Seri birincilikleri ardından beşinci tamamladığı koşusu sonrası idman görünümü ilgi çekici (1) TOMAR biraz ağır kilosuna rağmen favorimdir. Son yarışında düzlüğü gerilerde dönmesine rağmen etkili sprinti ile kazanmayı bilen (4) YELBEĞEN ile ikinci tamamladığı yarışı sonrası formunu devam ettiren (3) İWOJİMA yakın rakipleri olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.7.1.5

2.Ayak: 11.4.1.2.3.9.8

3.Ayak: 5

4.Ayak: 7.6.1

5.Ayak: 9.11.1.8.5

6.Ayak: 1.4.3

ASLAN YAĞIZ'ın İyi Durumu Devam Ediyor "ADANA"

1.Koşu: 4.5.9.10.3.2

2.Koşu: 4

3.Koşu: 3.4.6.2.1

4.Koşu: Yarış yaşamlarına yeni başlayacak olan İngiliz taylarının mücadelesinde; grubun en hazır ismi olan (5) GARDIROP FUAT öncelikli şans tanıdığım safkandır. (7) THE LAST UNICORN Kurtel ekürisinin her geçen gün gelişme gösteren bir ismi olup, (10) MY LAST LOVE bu aralar yarış hazırlıklarında daha fazla göze çarpmasıyla ses getirmeye çalışacaktır.

5.Koşu: Maiden kazanıp son Kv-6 koşusunu dördüncü tamamlarken etkili sprintiyle gelerek dikkatimi çeken (5) MON COEUR ve kum pistte bugüne kadar iki defa kazanan (4) MISS KARAKÖPRÜ arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.Koşu: Formda jokeyi Vedat Abiş ile start alacak olan (2) ÇAĞGÜR'ü yakaladığı formuyla en şanslı isim olarak görüyorum. (6) DEDE YALAZ önde iyi bir tempo bulması halinde rakipilerine çıktığı gibi hakim olmaya çalışacaktır. İdman pistinde bu aralar iyi görünen (5) KIRKÇERİ ile istikrarlı yarışlar sergileyen (7) MİRİALEM güvendiğim diğer isim olup, (8) ÖZARIN ses getirmeye çalışacaktır. Her an patlamaya yapmasını beklediğim (9)NAKKAŞTEPE ile kolay kolay tabeladan düşmeyen (3) KARACA AĞA bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

7.Koşu: Uzun mesafelerde iyi koşan formda (2) OGHUZHAN jokeyi Hışman Çizik ile bir adım öndedir. (9) TEKİN AĞA son üçüncülüğünde dikkatimi çekerken, (7) PROVENTUS önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son ikinciliğinde belli etmesiyle devreye girebilir. Tabela dışında tamamladığı yarışı sonrası toparlanmakta olan (4) DREAM OF HONOUR, önde boş kalması durumunda (3) SIESTRA ve mesafeyi seven (1) PERFECT EFFECT sırasıyla bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

8.Koşu: Çim pistteki son iki koşusunu üst üste kazanan (2) ASLAN YAĞIZ'ın kum pist performansı da iyi olup yine etkili sprintiyle rakiplerini geride bırakmasını bekliyorum.

9.Koşu: Hadioğlu ekürisinin önemli gelişme gösteren tayı (12)POINTOFINFINITY idman pistindeki fit görünümü ile ilk şansa sahiptir. (8)ORTAKGÜÇ Perşembe sabahı 800 metrelik işinde ilgi çekerek kondisyonunun yeterli düzeyde olduğunu belli ederken, (9) STEEL CLOUDS seri bir tay izlenimi vermesiyle yazılmalıdır. (10) CHILLICHARLIE ile (1)ASMARDUBAI acele edilmeden hazırlanan diğer isimler olmasıyla ses getirebilecek güçteler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.7.10

2.Ayak: 5.4

3.Ayak: 2.6.5.7.8.9.3

4.Ayak: 2.9.7.4.3.1

5.Ayak: 2

6.Ayak: 12.8.9.10.1

ROCK FAMİLY Kazanmaya Yakın “DİYARBAKIR"

1.Ayak: 8.5.1.2.6

2.Ayak: 2.5

3.Ayak: 4.5.1.6

4.Ayak: 1.3.4.6.5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 3.1.8.7.11