08 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu"nda yapılan 2.Koşu'da ATLIKAYA isimli ata fazla kamçı kullanmaktan yasal süre hakkını kullanacak Müslüm Çelik ceza alacağı safkan ile ikinci oldu. Ayhan Kurşun 4.Koşu'da; İSYAN ARZUM fazla kamçı kullanmaktan yasal hakkını kullanacak daha sonra ceza alacak. ISYAN ARZUM ile ceza alacak ama koşuyuda kazandı.

08 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu’nda yapılan günün 2.Koşusu'nda; 5 numaraya kayıtlı olarak koşan ATLIKAYA isimli atın binicisi Müslüm ÇELİK, son düzlükte 2023 yılı At Yarışları Genel Hükümlerinde belirtilenden fazla sayıda (5 Adetten fazla) kamçı kullanarak yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Savunmasını verdikten sonra gerekli işlem tesis edilecektir.

08 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu’nda yapılan günün 4.Koşusu'nda; 3 numaraya kayıtlı olarak koşan İSYAN ARZUM isimli atın binicisi Ayhan KURŞUN, son düzlükte 2023 yılı At Yarışları Genel Hükümlerinde belirtilenden fazla sayıda (5 Adetten fazla) kamçı kullanarak yarış usul ve esaslarını ihlal ettiğinden dolayı savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Savunmasını verdikten sonra gerekli işlem tesis edilecektir.

At sahibi ve Antröner Engin Bekiroğulları Ailesinle birlikte Galatasaray maçını heyecan ile izlediler