Formda safkan MAXBUENO'nun kazanmasını bekliyorum "BURSA"

1.Koşu: 1-12-5-7-2-4

2.Koşu: 3

3.Koşu: 4-3

4.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zorlu bir yarış ile başlıyor. Puanları 41 - 83 arası olan 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı Hand-17 Koşu'da; İstanbul'daki son yarışında biraz erken ön tarafa gelen (4) ÇIGRÜZGARI bu kez acele etmeyip sprintini kısaltması halinde hedefe uzanabilir, favorimdir. Son haftalarda çıkışta olup birbirinden başarılı yarışlar çıkartan seri stile sahip (2) ALTINDERE ve bugün start alacağı aprantisi A.M.Altın'da mücadele verdiği son üçüncülüklerini beğendiğim (1) GÜROBASI favorimin öncelikli rakipleri. İzmir'deki son yarışlarını beğendiğim K.Tokaçoğlu'nun bindiği (8) NEHİRİNOĞLU ihmal edilmeli. Rakiplerine göre önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (12) ABHER etkili son koşuları ile ıskalanmamalı. Geçen hafta koşup kazandığı yarıştaki güzel formunu koruyan (7) HAREM AĞASI bir diğer şans verdiğim isim olup (3) DUMANOĞLU ve (6) ÇERDİĞİN daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

5.Koşu: Gördüğü her yarış sonrası adeta farklılaşan, dilbağı denendiği İzmir'deki son yarışında 1400'de Hand-14'de bugün start alacağı aprantisi M.Uyar ile başarılı bir ikincilik yapıp Bursa'ya gayet iyi durumda gelen (1) LATİF AĞA ilk şans verdiğim isim. Başarılı son koşusu ile gelişen formu olduğunu belli eden (13) WISH COME TRUE ve kum pisti yadırgamadığı taktirde etkili koşabilecek forma sahip (5) ERIDANUS favorimin öncelikli rakipleridirler. Bir yarış koştuktan sonra daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden (3) BERKAY TAY diğer şans verdiğim isim olup idman pistinde aşama kaydetmiş görülen (7) IMMORTAL PICIFIC kuponlarda bulunmalı.

6.Koşu: İstanbul sentetik pistteki son yarışında uzun süre önde koşuyu forse edip dördüncü olurken fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim (1) HULKİ ve süper bir form tutup üst üste başarılı koşular sergileyen yine M.Kaya ile start alacak olan (4) UÇAN YAPRAK arasında geçmesini beklediğim bir yarış.

7.Koşu: Bu pistte kazandığı yarışının ardından İzmir'deki son koşusunda 2000'de ikinci olurken formunu bulduğunu belli eden ve bu kez dişine göre rakiplerini bulan (2) MAXBUENO sevdiği pist ve mesafede bankomdur.

8.Koşu: İzmir'deki son yarışında bu mesafede ikinci olurken formunu bulduğunu belli eden ve sıkı işlerle hazırlanan (1) BALMELDA favorimdir. Geçen hafta içi Kocaeli'de koşup üçüncü olduğu yarışını beğendiğim (8) ÖREN HANIM ve kazandığı yarıştaki güzel formunu muntazam idmanlarıyla koruyan (4) KIZIM AYSİMA favorimin rakipleridirler. Bu aralar çıkış içerisinde olan (3) HAVZALI'ya bu grupta bir çarpı atılmalı. Aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da güzel hazırlığa sahip bulunan (2) GİDEROS sevdiği pist ve mesafede diğer şans verdiğim isim olup (6) BELİNAY HATUN kuponlara yazılmalı.

9.Koşu: Grubun tecrübeli isimlerinden olup her geçen gün formunu bir adım ileriye taşıdığını üst gruptaki son dikkat çeken koşusu ile belli eden (6) HEGEL ve bir türlü fotoyu önde geçemese de yarışlarını beğendiğim tırnağının ucundaki (1) KANDIRABEYİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine koştuğu yarıştan daha iyi duruma gelen Vedat Abiş'in bindiği (5) ELROBAR'ın da katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-2-1-8-12-7-3-6

2.Ayak: 1-13-5-3-7

3.Ayak: 1-4

4.Ayak: 2

5.Ayak: 1-8-4-3-2-6

6.Ayak: 6-1-5

PRENSES OVA risk edilip tek yazılabilir "ŞANLIURFA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-3-4-2-5-9

2.Ayak: 3-1-8-9-10-11

3.Ayak: 3-4-1-5-6-2

4.Ayak: 4-2

5.Ayak: 1-2-6

6.Ayak: 12