WARDENCLYFFE Yine Kazanır "İZMİR"

1.Ayak: 3 yaşlı İngilizlerin 1600 kumdaki Şartlı-4 yarışında; 165 gün aradan sonraki koşusunu 1200 kumda 1.16.36 ile kazanan (3) NOBLE RUNNER yine ilk şans tanıdığım isimdir. Son beşinciliğinde beklenenden kötü koşmasına rağmen (5) BIRDWOOD farklı netice almasını beklediğim diğer safkan olup, Antalya'da 1400 metrede kazanıp tekrar İzmir'e gelerek 1900 kumda fotoyu önde geçen (1) APOLOGIZE mutlaka yazılmalıdır. (7) ULTRA FAST bugüne kadar start aldığı yarışlarında adından söz ettirirken, (6) KING DEVIL üçüncü bitirdiği koşusu sonrası iyi hazırlanmasıyla ses getirebilir. Uyum sağladığı aprantisi ile (4) VOLPI ve 1600 kumda Şartlı-3 kazandıktan sonra 1900 metrede dördüncü olan (2) SILENT DESTINY'e de dikkat edilmeli.

2.Ayak: 1200 kum pistte ara verdikten sonra ikinci olup  ilk defa çıktığı uzun mesafede beşinci tamamladığı son koşusu fazla ölçü olmayan (2) BİLALCAN'dan farklı performans bekliyorum. (8)ROMANİYO tabelada yer bulduğu yarışından sonra daha iyi duruma gelirken, dört gün önce Bursa'da altıncı olan (5) YILDIRAY BEY koşularının üst üste gelmesine rağmen dikkate alınmalıdır. Makineden düzgün çıkarsa (3) OĞLUMHAN bu ayağın sürprizi olur.

3.Ayak: Her yarışını bir öncekinden başarılı koşması ile çıkış yakaladığını gösteren (5) BİZİM yatkın olduğu uzun mesafede kazanabilir. 2100 kum pistte kazanıp ardından 1600 kumda dördüncü olan (2)FIRATINÖFKESİ yakın rakip görünürken, önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son yarışını dördüncü bitirerek belli eden (8) YEĞENİM TOPRAK devreye girmesini beklediğim diğer safkandır.

4.Ayak: Müthiş bir form tutarak üst üste kazanan (5) WARDENCLYFFE 1000 metrelik yarış galobunda yine iyi koşacağını göstermesi ile tek yazılabilir.

5.Ayak: Maiden koşuda grubun en formda isimlerinden olan (7) BAŞ PERİ 62 kilo ile start aldığı son yarışında ikincilik elde edip geçebileceği grupta bu kez kazanmaya yakındır. 222 gün aradan sonraki koşusunu 1400 kum pistte ikinci bitirirken gayet iyi bir performans gösteren (1) ATİK OĞLAN ciddi rakip görünürken, yarışları üst üste gelecek olsa da ayağına çabuk olmasıyla (6) ZARZOR'un mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederim.

6.Ayak: 1400 kum pistteki son yarışını 1.27.73 ile kazanırken böyle bir grubu geride bırakan (5) HAKMAN'ı en şanslı isim olarak görüyorum. 2000 kumda kazandıktan sonraki yarışını 1900 kum pistte ikinci bitiren (4) MY SON LARK en ciddi rakibidir. Son günlerde aşama kaydedip tabelada kendisine yer bulan (3) BARİ bu ayağın şanslı diğer ismidir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.5.1.7.6.4.2

2.Ayak: 2.8.5.3

3.Ayak: 5.2.8

4.Ayak: 5

5.Ayak: 7.1.6

6.Ayak: 5.4.3

BAY TAYLAN'ın Etkili Formu Devam Ediyor "ANTALYA"

1.Ayak: Mesafenin uzun olmasıyla (1) ALKIŞ BEY'in sonlardaki sprintiyle bu rakiplerine geride bırakabileceği görüşündeyim. (5) THE WITCHER üst üste ikinciliklerinde uzun mesafelerde ümit vermesiyle rakip görünürken, bir süre ara verdikten sonra Ankara'da hazırlanan (4)PATRICKWILDING değerlendirilmelidir. Başarılı ve istikrarlı koşuları sonrası bu kez uzun mesafede start alacak olan (3) OTTOWA'yı da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

2.Ayak: Kısa mesafeli yarışta; ayağına çabuk olan (3) POWER OF QUATRO dikkat çeken son ikinciliğine göre beyaz bayrak ayna yapabilir. (7) KIZGIN KRAL son beşinciliğinde hücumda geç kalırken bu kez sprint mesafesini kısaltması durumunda adından söz ettirecek güçtedir. 1400 metrede kazandıktan sonra iyi durumu süren (2) BEDİZ DE FAUST güvendiğim bir isim olup, (5)MİKSER ayağına çabuk olmasıyla dikkate alınmalıdır. Son koşularındaki ikincilikleri başarılı (9) ALMAATA KAYA formuna ulaşmasıyla şansını yüksek bulduğum diğer safkandır.

3.Ayak: Son iki koşusunda formunda gelişme gösteren (3) ÇAKIRDAĞLI ile üst üste kazandığı yarışları sonrası müthiş formu devam eden (1) PERSIAN ROSE arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

4.Ayak: Bugüne kadar start aldığı yarışlarında pist ayırt etmeden iyi koşarak en son Kocaeli 1400 kum pistindeki koşusunda O Bir Çelik'i mağlup ederek 1.35.83 derecesiyle fit durumda gördüğüm (2) BAY TAYLAN tek yazılabilir.

5.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan (4) THOR KHAN'ın rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. (3) SEMİHAN önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son üçüncülüğünde göstermesi ile rakip görünürken, (1) İBOŞ son günlerde toparlanan bir isim olmasıyla ses getirebilir. Form durumu bu grubu geçmek için yeterli olan (5) KUKİTAY ile ikinci tamamladığı son yarışına göre (7) PRENSES HAVİN bu ayağın şanslı diğer ismidir.

6.Ayak: Yakaladığı formuyla başarılı ve istikrarlı koşan (16) KIZILIŞIK'ı kilosunun uygun olmasıyla ilk şanslı isim olarak görüyorum. Tabelada yer bulduğu yarışı ardından daha iyi duruma gelen (7) İNCİOĞLU pistin sentetik olması ile rakip görünürken, (14) SUPER NICE idman pistindeki formda görünümüyle mutlaka yazılmalıdır. Bu tip gruplarda genelde iyi koşabilen (5) FOUDROYANT ile kısa bir süre istirahat ettirildikten sonra kusursuz hazırlanan (9)VERTIGO'yu da mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.5.4.3

2.Ayak: 3.7.2.5.9

3.Ayak: 3.1

4.Ayak: 2

5.Ayak: 4.3.1.5.7

6.Ayak: 16.7.14.5.9