Yarışseverlerin severek takip ettiği gerçek yarış sonuçları ile oluşturulan sanal kupon sistemimiz yeni sitemizde yayına girdi. Yarışseverlerin alternatif kuponlarını deneyebileceği, tahmin becerilerini geliştirebileceği platforma etkileşim amaçlı yenilikler de ekleniyor.Yarışma ve Turnuvalar

Yeni bir arayüz, fonksiyonlar ve puanlama sistemiyle geliştirdiğimiz platformda günün kazanan kuponu ve zaman zaman düzenlenecek yarışmaların yanısıra 6 aylık periyotlarla senede iki turnuva da düzenlenecek.

Puanlama sistemi

Farklı şehirlerde birden fazla altılı kuponları doldursa da, kullanıcıların o gün en yüksek puan aldığı kuponu yarışma ve turnuvalara dahil edilir.

Yarışmacılarımızın doğru bildikleri her ayak için aldıkları puan, doğru cevapladıkları ayak sayısına göre kazandıkları taban puanına eklenir.

Her bir ayak için alınan puan o yarışmada kazanan atın AGF’siyle ve tercih sayısıyla ters orantılı olarak ağırlıklandırılır.

Yakın bir zamanda kupon sayfasından erişilebilecek formüle göre, sürpriz atların kazandığı ve az sayıda tercihle tutturulan kuponlar yüksek puan kazanmaktadır.