ANKARA

KOŞU NO: 1

7 Numarada kayıtlı OKTAYINOĞLU isimli ata binen Velat DEMİR start çıkışı kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

11 Numarada kayıtlı LİVADİ isimli ata binen Akın SÖZEN son düzlükte kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

KOŞU NO: 2

1 Numarada kayıtlı BİRKASIM isimli ata binen Akın SÖZEN son viraja girişte dış kulvardan iç kulvara doğru kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bentleri ve ikinci fıkrası gereğince İHTAR ve ayrıca 919 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 3

1 Numarada kayıtlı VASILY isimli ata binen Mehmet Salih ÇELİK 1600 metre civarı kulvar değişikliği yaparak yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, Komiserler Kuruluna çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması alınmış ve 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a bendi gereğince İHTAR verilmiştir.

KOŞU NO: 6

8 numarada kayıtlı ÇOLPANLI isimli at start hakemi emrine girmemesi nedeni ile, 6132 sayılı At Yarışları Hakkında Kanunun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 9 / j maddesi uyarınca yeterince eğitilinceye kadar (En az 15 gün süre ile) koşulardan yasaklanmasına karar verilmiştir.

8 Numarada kayıtlı ÇOLPANLI isimli atın antrenörü Ramazan TAŞDELEN yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesinden dolayı, 6132 sayılı Kanun ve buna dayanılarak çıkarılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesi birinci fıkrası a ve b/1 bentleri gereğince İHTAR ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOCAELİ

KOŞU NO: 1

4 numaraya kayıtlı PİST KRALI isimli atın binicisi Tolga YILDIZ starttan çıktıktan sonra yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmış ve Kurulumuzca savunması yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bendi uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır

8 numaraya kayıtlı EĞİL KIZI isimli atın binicisi Mazlum Pir DEMİR starttan çıktıktan sonra yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmış ve Kurulumuzca savunması yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bendi uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır

KOŞU NO: 3

3 numaraya kayıtlı BEYYURDU isimli atın binicisi Rıza CİHAN' ın, koşunun son düzlüğünde ata fazla sayıda Kamçı ( 7 Adet ) kullanarak yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir.

KOŞU NO: 4

6 numaraya kayıtlı HESPEROS isimli atın binicisi Musa DEMİR start çıkışı yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir.

9 numaraya kayıtlı ALİJA isimli atın binicisi Yusuf AKTAŞ start çıkışı ve sonrasında yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir.

10 numaraya kayıtlı REAL QUATRO isimli atın binicisi Doğukan AYDOĞAN start çıkışı yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir

KOŞU NO: 5

1 numarada kayıtlı DARK GUARDIAN isimli at start makinesinden çıkış yapmamasından antrenörü Fehmi DİZDAROĞLU atını yeteri kadar eğitememesinden dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmış ve Kurulumuzca savunması yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bendi uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

9 numaraya kayıtlı ADİOS isimli atın binicisi Furkan KARAKURT start çıkışı yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış davete icabet etmemiştir.

12 numaraya kayıtlı TORUN RÜZGAR isimli atın binicisi Alican İNCİ start çıkışı yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış davete icabet etmemiştir. 

KOŞU NO: 6

1 numaraya kayıtlı GOLD FOOT isimli atın binicisi Kadir TOKAÇOĞLU son viraj dönülürken dışındaki ata faul yaparak yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir.

5 numaraya kayıtlı AYTEMİZ isimli atın binicisi Gökhan BEKTAŞ start çıkışı yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmış ve Kurulumuzca savunması yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bendi uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır