29 MART CUMA İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 2000Kum

SAĞLAMBAS: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 200'de hakimiyetini hissettirip kazanan safkan farkı bir anda 9 boya çıkarmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

TAARUZ: Son düzlüğü 2.dönerek iç kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grupta mücadele veren safkan dışındaki Sağlambas'a son 200'de karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

BATURZADE: 53 gün aradan sonraki uzun mesafeli yarışında orta kulvardan son 200 geçildiğinde canlı atakları ile gelerek 3.olan safkan o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak güçte olup dikkat ediniz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-8/DHÖW/MUHİTTİN EKİZ KŞ.) 1800Çim

PITIR: Son virajı Aksu Han'ın arkasında ikinci dönen safkan iç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 300'de rakibinden sıyrılıp dışından gelen Berkenin Kızı'na karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

BERKENİN KIZI: Bekleme yaparak yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprintiyle gelip Pıtır ile arasındaki farkı başa kadar düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında söz sahibi olur.

ROCK IRON: Üst üste kazandığı yarışları sonrası yakın ara start alan safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.lüğü Aksu Han'dan kurtarırken yakaladığı formuyla ilk yarışında yine etkili sonuç alır.

AKSU HAN: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan son 300'de Pıtır'a yakalanıp fotoya kadar düşen temposuna rağmen mücadeleden tam kopmayıp 4.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında adından söz ettirir.

ÖZÜDOĞRU: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar başa baş mücadele vererek yakın ara 5.olurken formunda gelişmeler tespit edilmesi ile ilk yarışında takibe alınmalıdır.

FIRAT BABA: Düzlüğü ön grubun gerisinde dönerek bekleme yapan safkan bariyer dibinden özellikle son 50'de etkili sprinti ile gelip yakın aralarla koşuyu 6.tamamlarken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

YANKIALP: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan ön grubu yakalayamasa da yakın aralarla koşuyu 7.bitirirken ilk yarışında daha farklı sonuç alabileceğini göstermiştir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1900Kum

DABBE: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan Son Sevim'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat ediniz.

SON SEVİM: En dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili sprintiyle gelerek Dabbe ile arasındaki farkı fotoya kadar yarım boya düşürüp 2.olan safkan canlı görünümü ve yakaladığı formuyla ilk yarışında adından söz ettirir.

DREAM DUST: Bekleme yapan safkan iç kulvardan özellikle son 100'de güçlü ataklarıyla gelip fotoya canlı girişiyle koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 1400Kum

HAKMAN: Son virajı Cash Is Kıng'in arkasında ikinci dönen safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 200'de hakimiyetini hissettirip 3 boy farkla kazanırken 1.27.53 derecesi ve yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

CASH IS KING: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek numara götüren safkan dışından gelen Hakman'a son 200'de geçilse de 2.liği vermezken 1.28.11 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

GET WIND: Bekleme yaparak viraj dönüldüğünde yarışa geç adapte olan safkan orta kulvardan sonlarda etkili gelerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1600Kum

KOLO: Son 300'de 3.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla öndeki Boardıng Pass'a son 50'de hakimiyetini hissettirerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da değerlendiriniz.

KAAN HAN: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek 2.liği Boardıng Pass'dan kurtaran safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu belirlenmiştir.

BOARDING PASS: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan üstünlüğünü son 50'ye kadar korurken Kolo'ya yakalanıp 2.liği de Kaan Han'a kaptırarak koşudan 3.ayrıldı. Formu iyi olup ilk yarışında dikkat ediniz.

6.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1300Çim

GLOBETROTTER: 70 gün aradan sonraki yarışında önde numara götüren safkan son 50'de Love Of Duty'e yakalanıp bir ara rakibinin boyun farkıyla gerisine düşse de mücadeleden kopmayıp kazanırken ilk yarışında da etkili koşacak güçte bir isimdir.

LOVE OF DUTY: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 50'de Globetrotter'i yakalayıp bir ara boyun farkıyla önüne geçerek kazanır pozizyonuna giren safkan rakibine fotoya yakın tekrar geçilerek 2.olurken ilk yarışında adından söz ettirir.

NOBLE RUNNER: Son düzlüğü 7.dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek yakın aralarla koşuyu 3.tamamlarken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

29 MART CUMA ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-14) 1400Kum

ONUR MÜDÜR: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla Hırçın Kartal'ın dışından gelip rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanan safkan 1.28.78 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili koşacak güçte bir isimdir.

HIRÇIN KARTAL: Rakiplerine göre ağır kilo ile start aldığı yarışında viraj dönüldüğünde liderliği alan safkan dışından gelen Onur Müdür'e fotoya yakın geçilerek koşudan 2.ayrılırken 1.29.11 derecesiyle ilk yarışında daha iyi koşar.

KING MALKOÇ: İç kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan Onur Müdür ile arasındaki farkı azaltarak gelip koşuyu 3.tamamlarken o gelişiyle 2.olabilirdi. 1.29.15 bitiriş derecesiyle ilk yarışında takibe alınız.

WEST BROS: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖ) 1300Kum

CESURADIM: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmadan kazanırken 1.32.32 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Çetinay'ın 1.33.56 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

KAFKAS PINARI: Grubun gerisinde yarışı takip ederek düzlüğü 9.dönen safkan bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuyu 2.tamamlarken 1.32.89 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Çetinay'ın 1.33.56 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında geç kalmadığı taktirde daha iyi netice alır.

SUNGUR ALP: 119 gün aradan sonraki yarışında orta kulvardan son 400'de ataklarına başlayıp koşuyu boşlukta 3.tamamlayan safkan bundan sonraki yarışında çok daha iyi netice alacak güçte bir isimdir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5/Y2) 1400Kum

LİNARDO CAN: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu sonlara doğru daha da yükselterek 9.5 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken 1.27.38 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili koşar.

SIRIUS BLACK: Son 400'den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan Linardo Can'ın farkı açmasıyla 2.liği Sheıkh Murat'dan kurtarırken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1800Çim

OĞLUM FARUK: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan son 200'de Bedobey'e yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden rakibine fotoya kadar direnerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

BEDOBEY: Son 200'de Oğlum Faruk'u yakalayıp başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine fotoya yakın boyun farkıyla geçilerek 2.olurken ilk yarışında etkili formu ile mutlaka değerlendirilmelidir.

LEJYONER: 97 gün aradan sonraki yarışında düzlüğe gerilerde çıkarak bekleme yapan safkan dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

TAŞKENT: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın aralarla koşuyu 4.tamamlarken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınmalıdır.

ASİLASLAN: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 2100Çim

LADY SEPHORA: İlk metrelerden itibaren numarayı ele geçirerek koşuya tempo veren safkan rakiplerinin ataklarına fotoya kadar karşılık vererek 3.5 boy farkla beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

BLACK LION: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Lady Sephora'yı yakalamaya çalışan safkan aradaki farkı eritemese de 2.liği vermezken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

HUNTING: 227 gün aradan sonraki yarışında orta kulvardan özellikle son 200'de etkili atakları ile gelerek 3.olan safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekip ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

QUEIMADA GRANDE: Dış kulvardan sonlarda güçlü gelmesine rağmen yetiştiremeyerek koşuyu 4.tamamlayan safkan ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması durumunda çok daha iyi sonuç alacak güçtedir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1200Kum

HEDBE: Son düzlüğü Akdağ Fırtınası'nın arkasında ikinci dönerek dışından yaptığı ataklarıyla rakibini yakalayıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden yarım boy farkla hakim olarak kazanırken 1.22.39 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili sonuç alır.

AKDAĞ FIRTINASI: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından gelen Hedbe'ye düzlükten sonra yakalanıp verdiği başa baş mücadeleden yarım boy farkla koşudan 2.ayrılırken formunu bulması ve 1.22.51 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

ZEREF ŞAN: 348 gün aradan sonraki yarışında iç kulvardan viraj dönüldükten sonra bir ara gelir gibi olan safkan nefes yönünden zorlanıp son 200 geçildiğinde düşen temposu ile 5.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-9/ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ KŞ.) 1400Kum

SUPER CHIRON: Son düzlüğü Baahubali'nin arkasında ikinci dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakibine son 300 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip dışından gelen Madras'a karşı gelerek kazanırken 1.27.85 derecesiyle ilk yarışında da dikkat ediniz.

MADRAS: Son 200'den itibaren Super Chıron'un dışından yaptığı atakları rakibini yakalamaya yetmeyip koşuyu 2.bitiren safkanın 1.28.10 derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu görülmüştür.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖ) 1300Kum

ÇETİNAY: Son 400'de 7.durumda olan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip Yürekli Gülü'ne son anda hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

YÜREKLİ GÜLÜ: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan Çetinay'a fotoya yakın geçilerek 2.olurken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

EYERCİ KIZ: Orta kulvardan ataklarına başlayan safkan aralarda kalmasından dolayı son 100'de iç kulvara girerek mücadelesini sürdürüp koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KÖMÜRHANBEY: İlk metrelerden itibaren yarışı önde götüren safkan rakiplerine son 200'de yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2100Çim

TATMAR BEY: Son düzlüğü 5.dönen safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla rakibine son 150'de hakimiyetini hissettirip 4 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

ÇAKMAKŞAH: 108 gün aradan sonraki yarışında bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek 2.liği kurtarırken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

ÖNCÜ BELGİ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip yakın ara koşuyu 3.tamamlarken yakaladığı formuyla ilk yarışında adından söz ettirir.

EZERDÖVER: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelemese de 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

EPARVEN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grupta fotoya kadar iyi mücadele verip yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

29 MART CUMA ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1400Kum

İBOŞ: Son 400 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettiren safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmadan kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

UMAY: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla 2.liği Torunum Miran'dan kurtaran safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmalıdır.

TORUNUM MİRAN: Yarışı önde kabullenen safkan son 400 geçildiğinde İboş'a yakalanıp 2.liği de Umay'a kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

KUKİTAY: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla ön grupta mücadele veren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelemeyerek 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

ADA KIZ: Yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 50'de canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirecek güçte bir isimdir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 2100Kum

RALLY: Önde yarışın lideri olan Bellıcoso'ya son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan farkı fotoya kadar sürekli açarak kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

BELLICOSO: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 400'de Rally'e yakalanıp farkın açılmasına engel olamadan koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2100Kum

ZAFER MEYDANI: Startla birlikte yarışı önde götüren safkan temposunu viraj dönüldükten sonra da bozmayıp beyaz bayrak ayna kazanırken 7 boy fark yapmasıyla zorlanmadığı görülüp ilk yarışında da etkili sonuç alır.

MAHİRİNİ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip 2.liği Çivici'den kurtarırken formunda gelişmeler görülmesi ile ilk yarışında takibe alınmalıdır.

ÇİVİCİ: Öndeki Zafer Meydanı'nı kovalayan safkan rakibini yakalayamayıp 2.liği de Mahirini'ye kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1400Kum

KAYA FIRTINASI: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu bozmayıp dışından gelen Koçerim'e fotoya kadar direnerek kazanırken 1.40.10 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan İboş'un 1.42.25 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

KOÇERİM: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ataklarıyla gelip Kaya Fırtırnası'nın 1.5 boy gerisinde koşuyu 2.tamamlayan safkanın 1.40.34 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan İboş'un 1.42.25 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınız.

HIÇGIDIK: Son 600'de jokeyinin ayağının zağmadan çıkması sonucu koşuyu kendi halinde 8.tamamlayan safkanın ilk yarışını bu koşusuyla kesinlikle ölçü almayınız.

5.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-7/DHÖW/D) 1200Kum

PAMUKÇU: Düzlüğe çıkıldığında iç kulvardan ataklarına başlayıp Demiryumak'ın dışından etkili gelen safkan rakibine son 100'de hakim olarak kazanırken yakaladığı formuyla etkili koşmaya devam eder.

DEMİRYUMAK: Makineden iyi çıkamayıp dış kulvara savrulan safkan ilk 300 metre geçildikten sonra liderliği alıp üstünlüğünü son 100'e kadar korurken bu metrelerde Pamukçu'ya karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrıldı. İlk yarışında çok daha iyi sonuç alır.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/D) 2200Sentetik

LA CUCARACHA: Bekleme yapan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 200'de rakiplerine hakim olarak 5.5 boy farkla kazanırken fazla zorlanmadığı görülmesi ile ilk yarışında da etkili sonuç alır.

SUPER NICE: Son virajı 2.dönerek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grupta mücadele veren safkan dışında La Cucaracha'ya karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

MEDICANE: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla koşuyu 3.bitiren safkanın formunda gelişmeler görülüp ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

ZEREN HATUN: Rakiplerine göre ağır kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelerek koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BANU BEŞ: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 5.olurken bundan sonraki yarışında daha farklı koşabileceği görülmüştür.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 2100Sentetik

MASTERCLASSMAN: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan içinden gelen Bold Sea Rover'a fooya kadar karşı gelerek beyaz bayrak ayna kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

BOLD SEA ROVER: Son düzlüğe çıkıldığında öndeki Masterclassman'in içinden ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı 1 boya düşürerek koşuyu 2.bitirirken iyi formuyla ilk yarışında değerlendiriniz.

ARDEN PASHA: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 1400Sent.

I HAVE SPOKEN: Öndeki Rushmore'un dışından ataklarına başlayan safkan rakibine son 100 geçildiğinde hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da etkili koşar.

RUSHMORE: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde götüren safkan dışından gelen I Have Spoken'a son 100 geçildiğinde karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında iyi formuyla mutlaka değerlendiriniz.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1600Sentetik

ZEYBEK AĞA: Son düzlüğü 4.dönen safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla son 100 geçildiğinde rakiplerine hakim olup kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

KIZILVAZO: Temposunu viraj dönüldüğünde yükselterek orta kulvardan son 200'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan Zeybekağa'ya geçilerek koşudan 2.ayrılırken formunu bulmaya başlaması ile ilk yarışında dikkat edilmelidir.

DELAYLA: Bekleme yapan safkan son 200'de orta kulvardan dış kulvara açılarak gerçekleştirdiği güçlü sprinti ile koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

NİZİPLİ KALKAN: Son düzlüğü gerilerde dönerek yarışa geç adapte olan safkan orta kulvardan yaptığı etkili sprinti ile koşuyu 6.tamamlayıp fotoya canlı girişiyle dikkat çekerken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte görülmüştür.