30 MART CUMARTESİ İSTANBUL VELİEFENDİ HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (SATIŞ-2/DHÖW) 1500Sentetik.

ABONE: Son virajı 9.dönen safkan dış kulvardan kuvvetli sprinti ile gelip son 50'de Singapur'a hakim olarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

SİNGAPUR: Liderliği ilk metrelerden itibaren alan safkan son 50'ye kadar üstünlüğünü korurken dıştan gelen Abone'ye bu metrelerde geçilerek koşuyu 2.tamamladı. Formunu bulmaya başlaması ile ilk yarışında değerlendiriniz.

ÇAĞLAYANŞELALE: Bekleme yapan safkan iç kulvardan son 100'de etkili ataklarıyla gelerek 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında yakın takibe alınmasını tavsiye ederiz.

EDİTÖR: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayıp yakın ara 4.olan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu belirlenmiştir.

CAN OĞLUM: Son virajı gerilerde dönen safkan bariyer dibinden sonlarda güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

EDAYAP: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelip yakın aralarla koşuyu 6.bitiren safkanın formunda gelişmeler görülüp takibe alınız.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 2200Sentetik.

HAZBALIK: Yarışa son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan Kralbatur'un tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken iyi formuyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

KRALBATUR: Düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan ataklarına başlayıp son 200'de Hazbalık'ın içine girerek farkı yarım boya kadar düşürüp 2.olan safkan ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

AHEN TAY: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde kuvvetli atakları ile gelerek 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/D) 1400Sentetik.

KHAN KHAN BABY: Son virajı 5.dönen safkan bariyer dibinden kolay temposu ile gelip son 200'de rakiplerine hakim olarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

MARCH VİOLET: Son 400'de 7.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla koşuyu 2.bitirirken yakaladığı formuyla ilk yarışında değerlendirilmelidir.

FİLYOS: 88 gün aradan sonraki yarışında orta kulvardan son 200'de ataklarına başlayan safkan dışındaki March Violet'e 2.liğİ kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1400Sentetik.

WIN HER LOVE: Grubun gerisinde yarışı takip ederek virajı 9.dönen safkan dış kulvardan yaptığı sprinti ile son 100'de rakiplerine hakim olup kazanırken 1.25.39 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Nakama'nın 1.25.80 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MON REVE: Yarışın liderliğini alarak önde giden safkan son 100'de dışından gelen Wın Her Love'a yakalanıp koşuyu 2.tamamlarken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

MISS VESTRIS: Yarışa adapte olmakta gecikerek virajı 10.dönen safkan dış kulvardan son 100 geçildiğinde etkili sprinti ile gelip 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

BRIDE WALTH: İlk defa start aldığı yarışında iç kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele vererek 4.olan safkanın bundan sonraki yarışında çok daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-8/SEDAT ÖZCAN KŞ.) 2000Sentetik.

VINCITORE: 154 gün aradan sonra değişen jokeyi ile start alan safkan son 400'e 4.durumda girerken dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 100'de Age Of Fıre ve Oğlum Doruk'a hakim olarak kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

OĞLUM DORUK: Öndeki Age Of Fıre'i son 600 geçildiğinde kovalamaya başlayıp düzlüğe çıkıldığında dışından yaptığı ataklarıyla farkı azaltan safkan dıştan gelen Vıncıtore'ye karşı gelemeyip boyun farkıyla gerisinde 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

AGE OF FIRE: Yarışın liderliğini son 600'de alarak koşuya tempo kazandıran safkan viraj dönüldüğünde Oğlum Doruk'un markajıyla rakibine ancak son 100'e kadar dayanabilip yakalanırken dıştan gelen Vıncıtore'ye de geçilerek yakın ara 3.oldu. İlk yarışında çok daha iyi sonuç alacak güçte bir isimdir.

COOL STAR: Orta kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayıp yarışa biraz geç adapte olan safkan özellikle son 50'dr etkili ataklarıyla gelip öndeki üç rakibiyle arasındaki farkı azaltarak yakın ara 4.olurken o gelişiyle çok daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında iyi formuyla dikkate alınmalıdır.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖ/D) 1400Sentetik.

DİLBERAN: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan düzlük boyunca rakiplerinin ataklarına karşı gelerek beyaz bayrak ayna kazanırken son 800'ünün 0.52.88 olmasıyla ilk yarışı için de güven vermiştir.

MAVİŞİN KIZI: Dış kulvardan özellikle son 200'de etkili ataklarıyla gelen safkan Dilberan ile arasındaki farkı 1 boya düşürerek koşuyu 2.tamamlarken iyi formuyla ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

ŞEHNAZ LONGA: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek yakın ara koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

PERDE KIZ: 220 gün aradan sonraki yarışını gerilerde takip ederek virajı 10.dönen safkan bariyer dibinden yaptığı kuvvetli atakları ile 4.olurken bundan sonraki yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KADİFE KALE: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek yakın aralarla 5.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 2000Sentetik.

ANADOLU LİDERİ: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki Iron Sky ile arasındaki farkı azaltıp rakibine son 100'de hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

IRON SKY: Uzun mesafede yarışın tüm yükünü çekerek numara götüren safkan dışından gelen Anadolu Lideri'ne son 100'de yakalanıp geçilse de kolay teslim olmayıp boyun farkıyla gerisinde 2.olurken ilk yarışında etkili sonuç alır.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1400Sentetik.

NAKAMA: Öndeki Swıft Passıng'in dışından güçlü ataklarıyla gelip rakibine son 100 geçildiğinde hakim olarak kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

SWIFT PASSING: Yarışa son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Nakama'ya karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlarken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

WHITE ARROW: Son virajı ön grubun gerisinde dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek 3.lüğü kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

SANTA TERESA: 121 gün aradan sonraki yarışını önde kabullenen safkan son 300'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile koşudan 4.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

DETENATOR: En dış kulvardan yaptığı etkili sprinti ile koşuyu 5.tamamlayan safkan o gelişiyle 4.lüğü kurtarabilirdi. Formunda gelişmeler görülüp takibe alınmasını tavsiye ederiz.

FRONT LINER: İç kulvardan son 50'de etkili sprinti ile gelerek koşuyu yakın ara 6.bitiren safkanın ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilecek güçte olduğunu söyleyebiliriz.

HERZİGOVA:  Yarışa başlamayıp derecesiz bitirmiştir.

30 MART CUMARTESİ İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1600Kum

QUEEN OF HAPPINESS: Son virajı 4.dönen safkan öndeki Marıa Queen'in dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 50'de hakim olup kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MARIA QUEEN: 1200 startından itibaren yarışın liderliğini alarak koşuya tempo veren safkan son 50'de Queen Of Happıness'e geçilerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1400Kum

AYVALIK ATEŞİ: Öndeki Dipmen'i ilk metrelerden itibaren kovalayan safkan içinden etkili gelerek son 200 geçildiğinde rakibine hakim olup kazanırken 1.27.86 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

DİPMEN: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan kendisini kovalayan Ayvalık Ateşi'ne son 200 geçildiğinde karşı gelemese de 2.liği vermezken 1.28.40 bitiriş derecesiyle ilk yarışında takibe alınız.

THE RED SONYA: İç kulvardan son 100'de etkili sprinti ile gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkanın formunda gelişmeler görülüp 1.28.71 derecesiyle ilk yarışı için ümit vermiştir.

UNSTOPPABLE FORCE: 61 gün aradan sonraki yarışında bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek fotoya canlı girişiyle 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

3.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖ) 1600Kum

NEVERLAND: Son düzlüğü 3.dönen safkan orta kulvardan gelip rakiplerine transit bir şekilde son 400 geçildiğinde hakim olarak 5.5 boy farkla kazanırken fazla zorlanmamasıyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

BALKI TAY: Bekleme yapan safkan dış kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Neverland'in farkı açmasıyla boşlukta koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında etkili formu ile değerlendirilmelidir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1200Çim

MİRALAYIM: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek numara götüren safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp kazanırken 1.10.75 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

PATRICK WILDING: Rakiplerine göre ağır kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan son 200'de etkili atakları ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın ilk yarışında adından söz ettirecek güçte olduğu belirlenmiştir.

VARDA VELA: Son viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayan safkan son ana kadar 2.durumdayken Patrıck Wıldıng'e geçilerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1200Kum

NIGHT FEVER: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından farkı azaltarak gelen Yako Storm'a fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

YAKO STORM: Son düzlüğe çıkıldığında Nıght Fever'ın dışından ataklarına başlayıp aradaki farkı fotoya kadar buruna düşürerek 2.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında değerlendiriniz.

KING ÇAĞDAŞ: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan 3.lüğü kurtarıp fotoya canlı girişiyle dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

DEVIL STORM: Bariyer dibinden son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan dışındaki Kıng Çağdaş'a 3.lüğü son anda kaptırarak 4.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

6.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (G3/FEVZİ LÜTFİ KARAOSMANOĞLU KŞ.) 1700Çim

HEGEL: Son virajı 5.dönerek bekleme yapan safkan iç kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 100 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanırken bundan sonraki yarışında da adından söz ettirir.

HARD AND FAST: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan Hegel'e karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrılırken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat edilmelidir.

RIDE THE LIGHTNING: Bekleme yaparak viraj dönüldüğünde iç kulvara girmeyi tercih eden safkan bariyer dibinden ataklarına başlayıp daha sonra orta kulvara açılarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında çok daha iyi sonuç alacak güçtedir.

ADİGE PERİT:  Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek yakın aralarla koşuyu 4.bitiren safkanın ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

BONITA MIA: 1400 startında düzlük üzerinde dış kulvara savrularak mücadeleden kopup avantaj kaybeden safkan koşuyu kendi halinde 10.tamamlarken ilk yarışını bu koşusu ile kesinlikle ölçü amayınız.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-9/SADIK GİZ KŞ.) 1600Kum

WARDENCLYFFE: Önde yarışın liderliğini ilk metrelerden itibaren alan sasfkan rakiplerine düzlük boyunca karşılık verip yine kolay kazanırken jokeyinin elinde daha sermaye görülmesi ve müthiş formuyla başarılı koşmaya bundan sonra da devam eder.

DRAGON PULSE: Son düzlüğe çıkıldığında Wardenclyffe'in dışından ataklarına başlayan safkan aradaki farkı kapatamasa da 2.liği vermezken ilk yarışında dikkat diyoruz.

GURME: Son viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayan safkan mücadelesini fotoya kadar sürdürüp bu gruptaki 3.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında takibe alınız.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 2000Kum

BUBO: Bekleme yapan safkan son 400 geçildiğinde en dış kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Şifne Efesi'ni fotoya yakın yakalayıp hakim olarak Güneşkral'a da karşı gelip kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

GÜNEŞKRAL: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan Bubo'nun burun farkıyla gerisinde koşuyu 2.bitirip formda görünürken ilk yarışında değerlendiriniz.

ŞİFNE EFESİ: 63 kilo ile start aldığı yarışında önde giderek viraj dönüldüğünde liderliği ele geçiren safkan dışından gelen Bubo ve Güneşkral'a fotoya yakın geçilerek az farkla koşuyu 3.tamamlarken iyi formuyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

ALAÇATI AĞASI: İç kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelerek koşuyu 4.bitiren safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınız.

SULTANYEL: Ağır kilosu ile bekleme yapan safkan bariyer dibinden sonlarda güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

ORTAYLI: Son 400'den itibaren ön grubu yakalayıp mücadele veren safkan rakiplerine son 100'de karşı gelemeyip düşen temposu ile 6.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1200Kum

MEGA VELA: Son düzlüğü 6.dönerek bekleme yapan safkan en dış kulvardan ataklarına başlayıp Olorfo'ya fotoya yakın hakim olarak kazanırken 1.15.76 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Nıght Fever'in 1.15.97 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

OLORFO: İlk metrelerden itibaren liderliği alan safkan üstünlüğünü sonlara kadar korurken dışından gelen Mega Vela'ya karşı gelemeyip koşudan 2.ayrılırken 1.15.88 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Nıght Fever'in 1.15.97 derecesinden daha iyi olmasıyla yakın takibe alınmalıdır.

MERT ABİ: Orta kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayan safkan Mega Vela ve Olorfo ile fotoya kadar iyi mücadele vererek yakın ara koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

30 MART CUMARTESİ ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

NATIVE ABILITY: İlk defa start aldığı yarışına iyi başlayıp virajı 3.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de koşuya hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.18.54 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan The Kıng Sıayer'ın 1.18.70 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

OCEAN EMPIRE: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

FAST MAN: Orta kulvardan son 100'de güçlü atakları ile gelerek 3.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı girişi ve iyi formuyla ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

BURAK STAR: 182 gün aradan sonraki yarışına biraz geç adapte olan safkan en dış kulvardan yaptığı sprinti ile koşuyu yakın ara 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

LORD MARTIN: Bekleme yaparak yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

AKBUT: Yarışı önde kabullenerek son 100'e kadar üstünlüğünü koruyan safkan bu metreler geçildiğinde rakiplerine yakalanıp  düşen temposu ile 6.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilecek güçtedir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3/D) 1400Kum

ROSMERTA: Bekleme yaparak virajı 6.dönen safkan iç kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 300 geçildiğinde rakiplerine transit bir şekilde hakim olarak kazanırken ilk yarışında da etkili koşar.

POINT OF INFINITY: 74 gün aradan sonra son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında daha farklı koşacat güçte bir isimdir.

MILLION STONE: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1900Kum

GARDIROP FUAT: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü fotoya kadar koruyup Kızıl Yürek'e karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

KIZIL YÜREK: Son düzlüğü 5.dönen safkan bariyen dibinden yaptığı güçlü sprintiyle Gardırop Fuat ile arasındaki farkı 1 boya düşürerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

ONE MAN ARMY: Yarışı startla birlikte önde kabullenen safkan temposunu bozmayıp Sılk Spectre'nin tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.18.09 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Natıve Abılıty'nin 1.18.54, The Kıng Sıayer'in 1.18.70 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da değerlendiriniz. 

SILK SPECTRE: Öndeki One Man Army'i kovalayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritimese de 2.liği vermeyip dikkat çekerken 1.18.40 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Natıve Abılıty'nin 1.18.54, The Kıng Sıayer'in 1.18.70 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

STARLINER: Bariyer dibinden son 300'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek koşuyu 3.bitiren safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmasını tavsiye ederiz.

EXCITED GIRL: 167 gün aradan sonraki yarışına geç adapte olan safkan özellikle son 100 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 4.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-9/MERSİN BŞ.BLD.BŞKL. KŞ.) 1300Kum

SELANİK ASLANI: Son virajı iç kulvardan dönerek bariyer dibinden ataklarına başlayan safkan son 300'de Mirbey'in dışına açılarak etkili sprinti ile gelip rakibine son anda hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MİRBEY: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışından gelen Selanik Aslanı'na tam fotoda geçilerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirir.

ALTINSİMA: Makineden 4 boy geç çıkarak kısa mesafede avantaj kaybeden safkan iç kulvardan son 200 geçildiğinde canlı atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-8/DHÖW) 1300Çim

SOYLUŞAH: 154 gün aradan sonraki yarışında iç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanan safkanın son 800'ü 0.51.08 olmasıyla bundan sonraki yarışlarında adından sıkça söz ettirir.

ALTIN MAHİR: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan Soyluşah'a karşı gelemese de 2.liği vermezken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile ilk yarışında değerlendiriniz.

TAHSİNAĞA: Dış kulvardan özellikle son 100'de Altınender ile birbirlerini sürükleyerek yaptığı güçlü sprinti ile koşuyu 3.tamamlayan safkanı fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınız.

ALTINENDER: Dış kulvardan özellikle son 100'de Tahsinağa ile birbirlerini sürükleyerek yaptığı kuvvetli sprinti ile koşuyu 4.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği tespit edilmiştir.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 2000Kum

GÜÇLÜ PRENS: Bekleme yaparak düzlüğü 9.dönen safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 200'de rakiplerine hakim olarak kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da etkili sonuç elde eder.

KARACABEY ŞAHI: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan dışındaki Güçlü Prens'e karşı gelemese de 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

EYYAMI BAHUR: Yarışa son düzlüğe çıkıldıktan sonra adapte olmakta geciken safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek koşuyu 3.bitirirken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. Formu iyi olup ilk yarışında dikkat diyoruz.

BAŞYAPIT: Yarışın önde tüm yükünü çekerek numara götüren safkan rakiplerine son 200'de yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile koşudan 4.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

IRMAK SU: Bariyer dibinden son 100'de etkili sprinti ile gelerek yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkanın iyi durumda olduğu görülmesi ile ilk yarışında takibe alınmalıdır.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (SATIŞ-1) 2000Kum

ANARKHIA: Temposunu viraj dönüldüğünde yükseltip bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuya son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan Manipülatör'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

MANİPÜLATÖR: Son 400 geçildiğinde Anarkhıa'nın dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemese de fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

HEDEFİM SENSİN: Bekleme yapan safkan bariyer dibinden son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

THE KING SIAYER: İlk kez start aldığı yarışını ön gruba yakın takip ederek koşuya son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

BY CURA: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuyu 2.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

OFLAZ BEYİ: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.